به گزارش مانا از بندرعباس، مسعود بارانی در نشست با جمعی از مالکین شناورهای آبهای دور استان اظهار کرد: رونق ایجاد شده توسط شناورهای صیادی آبهای دور در حوزه اشتغال و اقتصاد استان قابل تامل است.
وی گفت: این شناورها نقش بسزایی در تأمین نیاز ماهی، کارخانجات تن ماهی کشور و به گردش درآمدن چرخ اقتصاد شیلات کشور دارد.
بارانی افزود: فعالیت در آبهای دور علاوه بر بحث صید و کاهش فشار بر ذخایر آب های ساحلی، از نظر حضور ایران در آبهای بینالمللی و اهتزاز پرچم کشور در این آبها، اشتغالزایی، تقویت جایگاه ایران در کنوانسیون بینالمللی تن ماهیان، تامین امنیت غذایی و رونق اقتصادی حائز اهمیت است.
وی گونههای غالب صید شده در آبهای دور را به ترتیب هوور مسقطی، گیدر، هوور، زرده، مارلین و گالیت عنوان کرد و گفت: شناورهای صیادی لنج های آبهای دور تامین کننده مواد اولیه کارخانههای تُن ماهی کشور هستند.
مدیرکل شیلات هرمزگان تکمیل زیرساخت های بنادر صیادی گوگسر و کوهمبارک برای ارائه خدمات به شناورهای راه دور و فعال سازی این بنادر را به عنوان یکی از اولویتهای شیلات در شهرستان جاسک عنوان کرد و گفت: باتوجه به توسعه صید از آبهای دور، باید این بنادر بیش از پیش فعال گردد.
در حاشیه این جلسه موضوع مشارکت مالکین شناورهای صیادی در مسئولیتهای اجتماعی توسط فرماندار شهرستان جاسک مطرح و پیشنهاد گردید در تکمیل زیرساختهای ورزشی شهرستان جاسک مساعدتهای لازم صورت پذیرد.
گفتنی است در این نشست حاضرین به بیان نکته نظرات، چالشها و ارائه راهکار برای توسعه صید آبهای دور پرداختند و از مشارکت در مسئولیتهای اجتماعی به ویژه در شهرستان جاسک استقبال کردند.