فضل الله کیقبادی در گفتگو با خبرنگار مانا گفت: بر اساس آخرین آمار اخذ شده، امسال شاهد کاهش ۵۲ درصدی غرق شدگان دریای خزر در مقایسه با سال گذشته هستیم.
معاون ستاد ساماندهی سواحل و دریای استانداری مازندران، افزود: مهمترین دلیل کاهش غرق شدگی، افزایش سطح آگاهی مردم و فرهنگ سازی در خصوص عدم شنا در مناطق خطرآفرین و نیز توجه به اخطارهای ناجیان غریق مستقر در نوار ساحلی است.
وی با اشاره به اینکه تعداد نجات یافتگان از غرق شدگی در آبهای دریای خزر توسط ناجیان غریق استقرار یافته در نوار ساحلی به ۹۳۷ نفر اعلام شده است، گفت: امسال شاهد افزایش تعداد ناجیان غریق در نوار ساحلی مازندران بودیم که این امر نقش مهمی در کاهش غرق شدگی و افزایش نجات یافتگان داشت.
به گفته وی، بیشترین نجات یافتگان به ترتیب در شهرستانهای بابلسر، محمود آباد و نوشهر انجام شده است چرا که این شهرستانهای ساحلی بیشترین میزان ورود گردشگر را دارند.
کیقبادی اذعان داشت: به دنبال پسروی ۸۰ متری دریای خزر، بسیاری از طرحهای شنا در طول نوار ساحلی استان باید جابجا میشدند که با اقدامات صورت گرفته، تعداد طرحهای ساماندهی شنای فعال در نوار ساحلی خزر با مدیریت بخش خصوصی به ۳۱ طرح رسید.
معاون ستاد ساماندهی سواحل و دریای استانداری مازندران با اشاره به اینکه این طرحهای ساماندهی با نظارت استانداری و توسط سرمایه گذار بخش خصوصی اداره میشوند، اذعان داشت: در این طرحهای ساماندهی شنا، ناجیان غریق توسط سرمایه گذاران طرحها مستقر میشوند تا در صورت بروز حادثه احتمالی بتوانند نسبت به امداد و نجات سریع اقدام کنند.
این مقام مسئول در استان مازندران، عنوان کرد: براساس آخرین بررسیهای کارشناسی صورت گرفته، ۵۵۰ نقطه حادثه خیز در طول نوار ساحلی استان مازندران شناسایی شده است که از سوی استانداری مازندران تلاش شد در طول چهار ماه گذشته در اکثر این نقاط ناجیان غریق جهت انجام خدمات امداد و نجات احتمالی مستقر شوند.