شهاب طلایی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با توجه به اهمیت بناهای تاریخی موجود در سواحل مکران، ساماندهی و حفاظت این بناها از طریق احیا و تغییر کاربری آنها در دستور کار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار گرفته است.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی فرهنگی، ادامه داد: براساس مطالعات صورت گرفته و نیز بازدیدهای انجام شده در حال حاضر پنج بنای تاریخی واقع در سواحل مکران و در حوزه استحفاظی منطقه آزاد چابهار به منظور تغییر کاربری و احیا شناسایی شدهاند.
وی اذعان داشت: براساس مذاکرات صورت گرفته با سازمان منطقه آزاد چابهار و برنامه ریزیهای انجام شده به زودی این پنج بنای تاریخی جهت احیا و تغییر کاربری در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی قرار خواهند گرفت.
به گفته طلایی، احیای بناهای تاریخی واقع شده در نوار ساحلی جنوبی کشور و جزایر آن از اهمیت ویژه ای برای صندوق برخوردار است و طی سالهای گذشته توجه ویژهای جهت احیای آنها صورت گرفته است.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایعدستی و فرش دستباف و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی فرهنگی، اظهار امیدواری کرد: با اقدام در دست انجام در راستای احیای بناهای تاریخی واقع شده در سواحل مکران بتوانیم نقش مؤثری در راستای توسعه و شکوفایی مکران همگام با حفاظت پایدار از منطقه ایفا کنیم.