به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر در نشست با معاون وزیر شیلات سنگال با اشاره به اینکه رابطه تنگاتنگ بین بخش دولتی و خصوصی در استان بوشهر وجود دارد افزود: استان بوشهر در عرصه تولید آبزیان در بخشهای صیادی و صیادی و پرورش آبزیان از توانمندی بالایی برخوردار است.
علی باستین، بوشهر را پایتخت انرژی ایران دانست و خاطرنشان کرد: بیش از نیمی از مجتمعهای پتروشیمی جمهوری اسلامی ایران در استان بوشهر قرار دارد.
وی یکی دیگر از ظرفیتهای استان بوشهر را تولید محصولات کشاورزی دانست و اضافه کرد: ۶۰ درصد گوجه فرنگی خارج از فصل ایران در استان بوشهر تولید میشود و این استان در عرصه ساخت کشتی و شناور از ظرفیت بالایی برخوردار است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر از تحویل دو شناور پهن پیکر و بزرگ ساخته شده در بوشهر به کشور ونزوئلا خبر داد و بیان کرد: با توجه به توانمندی استان بوشهر در ساخت شناورهای کوچک و بزرگ آمادگی همکاری بخش خصوصی استان بوشهر با سرمایهگذاران سنگال وجود دارد.
باستین با اشاره به آمادگی صادرات محمولههای آبزیان از استان بوشهر به سنگال افزود: آمادگی صادرات میگو و خرما از استان بوشهر به سنگال فراهم است و توسعه همکاری و سرمایهگذاری مورد توجه ویژه قرار دارد.
وی منطقه آزاد بوشهر را محل سرمایهگذاری طرحهای مهم صنعتی از جمله صنایع پایین دست پتروشیمی دانست و گفت: مواد خام تولید محصولات پتروشیمی در استان بوشهر وجود دارد و زمینه سرمایهگذاری صنایع پایین دست پتروشیمی فراهم است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر بیان کرد: در صورت تمایل بخش خصوصی سنگال برای سرمایهگذاری در استان بوشهر آمادگی همکاری وجود دارد و بخش خصوصی استان بوشهر هم آمادگی سرمایهگذاری در سنگال است.
باستین با دعوت از معاون وزیر شیلات کشور سنگال برای حضور در نمایشگاه توانمندی صنعت آبزیان و صنایع دریایی استان بوشهر گفت: توسعه همکاری دوسویه سنگال و استان بوشهر در بخشهای مختلف اقتصادی، صنایع دریایی و شیلات در دستور کار قرار دارد.
«سنه تنینگ» معاون وزیر شیلات کشور سنگال نیز با اشاره به سابقه همکاری جمهوری اسلامی و جمهوری سنگال اظهار داشت: در سال جاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و سنگال در داکار تشکیل و توسعه همکاری دو کشور مورد تأکید قرار گرفت.
وی اعزام هیئتهای اقتصادی و حوزه شیلات به دو کشور را از مصوبات نشست یاد شده دانست و بیان کرد: سفر به استان بوشهر در راستای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و سنگال انجام شد و در این برنامه از ظرفیتهای مهم اقتصادی، صید، صیادی و پرورش آبزیان بازدید شد.
معاون وزیر شیلات کشور سنگال با بیان اینکه این استان از توانمندی بالایی در عرصه تولید، تکثیر و پرورش آبزیان و صنایع دریایی برخوردار است گفت: بسترهای لازم و زیرساختهای مهم و قابل توجهی در عرصه صید و صیادی سنتی و بخش پرورش آبزیان در استان بوشهر وجود دارد که مورد توجه دولت سنگال در توسعه همکاری در این بخشها است.
سنه تنینگ با اشاره به اینکه فرآوری محصولات آبزیان و کنسروسازی از دیگر اولویتهای سنگال است گفت: شیلات استان بوشهر در این بخشها از ظرفیت بالایی برخوردار است که از تجربیات متخصصان و کارشناسان این حوزه استفاده میشود.
وی وجود نیروهای مجرب و توانمند در حوزه دامپزشکی بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: این حوزه تضمین کننده سلامت جامعه در عرصه تولیدات محصولات شیلات و دام است.
معاون وزیر شیلات کشور سنگال اضافه کرد: توسعه همکاری مشترک سنگال و استان بوشهر در بخشهای اقتصادی، حوزه شیلات و فرآوری محصولات و سرمایهگذاری در دستور کار قرار دارد.