به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، عباس غریبی بوشهر را بهعنوان قطب انرژی کشور نام برد و اظهار داشت: در عمل به تعهدات مسئولیت اجتماعی صنعت نفت در این منطقه، نهایت توان خود را به کار میگیریم.
مدیر عامل شرکت پایانههای نفتی ایران وجود ۱۳ پالایشگاه گاز، ۲۴ مجتمع پتروشیمی و تأسیسات مهم در حوزه نفت و صادرات را از ظرفیتهای مهم استان بوشهر دانست و تصریح کرد: مسئولیتهای اجتماعی این صنایع در عرصه توجه به زیرساختها و نیازهای مردم در مناطق شهری و روستایی در اولویت قرار گرفته است.
غریبی با اشاره به استقرار فعالیت شرکت پایانههای نفتی ایران در پنج منطقه از کشور خاطرنشان کرد: در این راستا با توجه به استقرار بزرگترین پایانه در خارگ و عسلویه تمرکز ویژهای به استان بوشهر شده است.
وی صادرات ۹۵ درصدی نفت خام کشور از استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: دومین پایانه مهم نفتی پس از جزیره خارگ، عسلویه در عرصه پایانه میعانات گازی است که در دو حوزه خشکی و ساحلی فعالیت میکند.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران با اشاره به تعهدات مسئولیت اجتماعی این مجموعه گفت: دو شناور مسافری پیشرفته و با کیفیت بین خارگ - گناوه و خارگ - بوشهر فراهم و راهاندازی شده که خدمات لازم به مردم ارائه میکند.
مدیرعامل شرکت پایانههای نفتی ایران با اشاره به پایانه نفتی شمال و جاسک گفت: پایانه نفتی جاسک در سواحل مکران قرار دارد و امسال فاز نخست پایانه نفتی صادراتی جاسک افتتاح میشود.
غریبی با بیان اینکه پایانه نفتی جاسک دارای یکهزار کیلومتر خط انتقال با خط لوله ۴۲ اینچ است افزود: با افتتاح پایانه نفتی جاسک، ایران ۵۰۰ مایل دریایی به مشتریان خود نزدیکتر میشود.
وی از افزایش صادرات نفت خام خبر داد و گفت: تولید نفت خام در کشور به بیش از ۳.۴ میلیون بشکه در روز رسیده که بخشی از آن به مصرفی داخلی اختصاص دارد و بخشی دیگر هم صادر میشود که نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش یافته است.