۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸

ارائه خدمات دریایی به ۶۸۱ فروند شناور در آبراه خورموسی

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان از ارائه بیش از ۱۴ هزار ساعت خدمات دریایی ایمن به ۶۸۱ فروند شناور متردد در آبراه استراتژیک خور موسی و صدور ۸۳۶ سند دریانوردی در خوزستان در نیمه نخست امسال خبر داد.
کد خبر: ۹۷۲۰۵
ارائه خدمات دریایی به ۶۸۱ فروند شناور در آبراه خورموسی
 
به گزارش خبرنگار مانا از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان، سجاد سبزیوند با اشاره به اینکه ۸۳۶ فقره انواع گواهی‌نامه دریانوردی در نیمه نخست سال جاری صادر شده است بیان داشت: به دنبال برگزاری ادواری آزمون‌های سراسری دریانوردی برای متقاضیانی که در مراکز آموزش دریانوردی تحت نظارت این اداره کل آموزش دیده‌اند، این تعداد گواهی شایستگی برای آنان صادر شده است.  
وی در ادامه افزود: در این مدت با تلاش شبانه‌روزی بخش عملیات دریایی مجتمع بندری امام خمینی بیش از ۱۴ هزار و ۸۹۰ ساعت خدمات راهنمایی و یدک‌کشی ایمن در قالب ۶۹۸۲ مورد عملیات به انواع کشتی‌های فله‌بر، کانتینری، تانکر‌های حامل مواد شیمیایی و گازی متردد به اسکله‌های تأسیسات صنایع پتروشیمی همجوار بدون هیچ‌گونه حوادث و یا سوانح دریایی ارائه شد.

سبزیوند اظهار داشت:ارائه خدمات دریایی شامل هدایت و پهلودهی به انواع کشتی‌ها به ویژه کشتی‌های حامل مواد شیمیایی و گازی متردد به اسکله‌های تأسیسات پتروشیمی همجوار توسط بخش عملیات دریایی مجتمع بندری امام خمینی نشان از اهمیت و نقش به‌سزای این مجتمع در راستای توسعه اقتصاد دریامحور و تولید ناخالص داخلی دارد.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان گفت: علاوه بر نقش حیاتی مجتمع بندری امام خمینی در واردات و تأمین کالا‌های اساسی کشور، مجاورت با بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با ۲۱ واحد فعال تولیدی و ۲۶ میلیون تُن ظرفیت سالانه، تردد کشتی‌های حامل کالا‌های خطرناک در آبراه دسترسی به این بندر حاکی از نقش و موقعیت راهبردی این مجتمع بندری حمل‌و‌نقل دریایی است.

وی در ادامه افزود: با تلاش شبانه‌روزی بخش عملیات دریایی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی تعداد ۳۵۱ فروندکشتی حامل مواد خطرناک (تانکر) در آبراه خورموسی با ایمنی کامل و بدون حادثه تردد کرده‌اند.

سبزیوند تصریح کرد: ارائه خدمات ترافیک دریایی شناور‌ها (VTS) از مهم‌ترین بخش‌های عملیات دریایی است که نقش به‌سزایی در مدیریت ترافیک دریایی، حفظ ایمنی تأسیسات، تجهیزات بندری و محیط زیست دریایی دارد.

معاون امور دریایی با اشاره به پایش شبانه‌روزی حوزه استحفاظی دریایی این اداره کل به منظور ارتقاء ضریب ایمنی دریانوردی در این محدوده، از انجام ۵۱ مورد امداد و نجات به شناور‌های متردد خبر داد.

سجاد سبزیوند با اشاره به تعهدات بین‌المللی این اداره کل در اجرا و پیاده‌سازی الزامات معاهدات دریایی از انجام ۳۲۷ مورد بازرسی بر روی شناور‌های متردد به این مجتمع بندری طی مدت مذکور خبر داد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار