به گزارش خبرنگار مانا، علیرضا باوی در کارگروه پیشگیری از جرائم اقتصادی خوزستان افزود: باتوجه به اینکه نصب GPS (سامانه تعیین موقعیت مکانی) در شناورها برای کنترل و کاهش قاچاق سوخت مؤثر است، موضوع تخصیص رایگان GPS برای شناورهای حامل سوخت باید از سوی شرکت پخش فرآوردههای نفتی ایران در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا دستیابی به نتیجه، بررسی و پیگیری شود.
وی مبارزه با قاچاق کالا و سوخت را یکی از مؤلفههای مهم رشد تولید عنوان کرد و افزود: برای کنترل قاچاق سوخت، باید از سامانههای نرمافزاری بهره برد.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان خواستار تعامل و همکاری بیشتر مسئولان اجرایی در کنترل و پیشگیری از قاچاق سوخت در مناطق ساحلی خوزستان و آبهای شمال غرب خلیج فارس شد.
باوی افزود: هم اکنون قاچاق سوخت برای قاچاقچیان سودآور است بنابراین باید با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود و اصلاح برخی قوانین جلوی قاچاق سوخت را گرفت.
وی با بیان اینکه بخش مهمی از قاچاق سوخت توسط شناورهای صیادی و تجاری صورت میگیرد افزود: دریابانی به وظایف خود به خوبی عمل کرده است، ولی همچنان قاچاق سوخت از مرزهای آبی خوزستان صورت میگیرد.
در سال جاری ۲۶ فروند شناور صیادی و باری حامل سوخت قاچاق در مناطق ساحلی و آبهای سرزمینی شمال غرب خلیج فارس توقیف شده است.
قاچاقچیان سوخت با خروج غیرقانونی این سرمایه ملی، سود نامشروع زیادی را به جیب میزنند.