به گزارش خبرنگار مانا از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان، بهروز آقایی با اشاره به استفاده ۳۰۷ هزار و ۷۵۹ نفر از خدمات شناورها در ایستگاههای مجاز و ایمن دریایی در سطح استان خوزستان گفت: ۲۵۰ هزار نفر از هموطنان در قالب کاروانهای راهیان نور از یادمانهای عملیاتی دوران دفاع مقدس با استفاده از شناورهای مجاز که به این منظور تدارک دیده شده است، سفر دریایی را تجربه کردند.
وی با اشاره به تمهید و پیاده سازی تمامی امکانات و الزامات به منظور ارتقاء سطح ایمنی گردشگری دریایی در ایستگاههای ۹ گانه در بنادر خوزستان از توزیع ۱۲۰۰ جلیقه برای حفاظت از جان گردشگران دریایی در بازه مذکور خبر داد.
آقایی در ادامه با اشاره به ایجاد ظرفیت مسافری دریایی ایمن به میزان ۴۳۰۰ نفر در روز در سال جاری گفت: از این میزان ظرفیت ۳۰۰۰ مسافر در روز با بهرهگیری از امکانات ایمن بندر صیادی بحرکان فراهم و ۱۳۰۰ نفر نیز با تمهید زمینه فعالیت بخش خصوصی ضمن تأمین یک فروند کشتی تفریحی در اسکله بندر امام خمینی حاصل شده است.
رئیس کمیته گردشگری دریایی استان خوزستان، تعیین و شناسایی ۱۴ نقطه گردشگری دریایی ایمن، فعالسازی و تمهید ۹ ایستگاه دریایی در بنادر خوزستان و پایش مستمر فعالیتهای گردشگری با استقرار پایگاههای جستجو نجات دریایی و اطلاع رسانی محیطی و آگاهی بخشی به گردشگران برای تماس با شماره تلفن شبانهروزی نجات دریایی ۱۵۵۰ از اهم اقدمات این کمیته با هدف ارتقاء ایمنی دریایی عنوان کرد.
آقایی پارک ساحلی مجیدیه و اسکله صیادی خورسمایلی در ماهشهر، پارک ساحلی و مجتمع بندری در بندر امام خمینی، اسکلههای یک تا چهار و جزیره مینو در بندر خرمشهر و اسکله صیادی بحرکان را از جمله ایستگاههای فعال گردشگری در ایام تعطیلات نوروزی عنوان کرد که روزانه شاهد استقبال تعداد قابل توجهی از هموطنان به منظور استفاده از امکانات گردشگری در آن است.
وی با اشاره به ظرفیت مهیای گردشگری دریایی که در ایام تعطیلات نوروزی به خوبی شکوفا میشود، خاطرنشان کرد: این ظرفیت میتواند با جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی توانمند به امکانات دائمی و متناسب برای تمام فصول مبدل گردد از این رو تلاشها برای معرفی و جلب سرمایهگذاری با همافزایی تمامی دستگاههای اجرایی ذیربط میباید در دستور کار قرار گیرد.