علی رجبی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: بر اساس آخرین آمار اخذ شده از ابتدای خرداد ماه، ۲۵ نفر گردشگر در آبهای استان مازندران در دریای خزر دچار غرق شدگی شدهاند.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان مازندران، افزود: گزارشها حاکی از آن است که اکثر غرق شدگیها در بین ساعات هشت صبح تا هشت شب یعنی در زمان عدم حضور ناجیان غریق به وقوع پیوسته است.
به گفتۀ مدیر کل دفتر امور اجتماعی، فرهنگی و گردشگری استان مازندران با اشاره به اینکه تا اواسط تیر ماه آمار غرق شدگیها حدود ۱۲ نفر بوده است، گفت: با افزایش ورود گردشگران به استان مازندران در تعطیلات اخیر شاهد افزایش غرق شدگیها بودیم که همچنان بیشترین غرق شدگیها به محدوده ساحلی شهرستان محمودآباد اختصاص دارد.
این مقام مسئول در استان مازندران یادآور شد: آمارها حاکی از آن است که بیشترین غرق شدگیها در شهرستانهای محمود آباد، نوشهر، چالوس و عباس آباد به وقوع پیوسته است.
وی در ادامه گفتههای خود اذعان داشت: شهرستان محمود آباد به دلیل برخورداری از نوار ساحلی گستردهتر در مقایسه با سایر شهرستانهای ساحلی استان در بیشتر مواقع بیشترین میزان غرق شدگی را به خود اختصاص میدهد.
دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان مازندران بیان داشت: از سوی دیگر شهرستانهای نوشهر، چالوس و عباس آباد به دلیل جذب بیشترین میزان گردشگر در استان نیز آمار غرق شدگی بیشتری را بعد از محمود آباد به خود اختصاص میدهند.
رجبی اظهار امیدواری کرد: با افزایش تعداد ناجیان غریق، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی گستردهتر میان مردم و تشویق آنها به شنا در طرحهای سالم سازی اختصاص یافته، امیدواریم تابستان امسال شاهد کاهش بسیار چشمگیر غرق شدگیها باشیم.
رجبی با اشاره به وجود ۳۷۵ نقطه حادثه خیز در طول نوارساحلی استان مازندران، تصریح کرد: ناجیان از هشت صبح تا هشت شب در شیفتهای متعدد در خدمت گردشگران هستند.
وی با تأکید بر اینکه تمام غرق شدگیها خارج از طرحهای ساماندهی دریا به وقوع پیوستهاند، اظهار داشت: امیدواریم مردم از ورود به مناطق خطرآفرین جهت شنا جلوگیری کنند و در ادامه فصل تابستان شاهد کاهش غرق شدگیها باشیم.