افشین عباس نژاد هنگامی در گفتگو با خبرنگار مانا با اشاره به رونق گردشگری در جزیره هنگام اظهار داشت: به منظور تردد گردشگران در مسیر قشم – هنگام قایقهای تفریحی کوچک در دو اسکله کندالو و شیب دراز استقرار دارند.
فعال بخش خصوصی در صنعت گردشگری دریایی خلیج فارس از فعالیت ۲۳۰ فروند قایق تفریحی در مسیر قشم- هنگام خبر داد و گفت: در ایام پیک سفر و نوروز در صورت لزوم برای ارائه خدمات مناسب بهتر به گردشگران ورودی تعداد این قایقها افزایش خواهد یافت.
وی در ادامه اذعان داشت: از مجموع ۲۳۰ فروند قایق مذکور، ۱۶۰ فروند در اسکله کندالو و ۷۰ فروند در اسکله شیب دراز به گردشگران خدمات گشت دریایی در آبهای اطراف جزیره هنگام را انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون روزانه به طور میانگین حدود دو هزار نفر گردشگر به جزیره هنگام سفر میکنند، بیان داشت: در حال حاضر تعداد قایقهای فعال مذکور، جوابگوی نیاز گردشگران است.
وی با تاکید بر اینکه خدمات گشت دریایی با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی انجام میشود، خاطرنشان ساخت: این قایقهای تفریحی فعال در مسیر قشم- هنگام و بالعکس به افراد محلی روستاهای تنبان، دیرستان، نقاشه، هنگام و شیب دراز تعلق دارد.
به گفته این سرمایهگذار بخش خصوصی در توریسم جزیره هنگام، تمام قایقهای فعال در توریسم جزیره هنگام برای ارائه خدمات مناسب به گردشگران این جزیره ساماندهی شده و تمامی آنها جهت حفظ ایمنی گردشگران به جلیقه نجات مجهز هستند.
عباس نژاد هنگامی در ادامه گفتههای خود بیان داشت: این گردشگران خدماتی نظیر گشت دریایی در اطراف هنگام برای تماشای ساحل شنی، دلفینها و ... را انجام میدهند.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته با همکاری مشترک سازمان منطقه آزاد قشم و اداره بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، دو پست اسکله شناور در محل اسکله کندالو قشم جهت تسهیل تردد گردشگران به جزیره هنگام نصب شده است، گفت: این امر نقش مهمی در ارائه خدمات مناسب به گردشگران داشته است.
وی با بیان اینکه سایر زیرساختهای گردشگری از جمله سالن ترانزیتی، محل مناسب برای فروش بلیط در کنار اسلکه ایجاد شده است، یادآور شد: یکی از مهمترین زیرساختهای لازم در راستای توسعه گردشگری جزیره هنگام، توسعه اسکلههای تفریحی جهت تسهیل در تردد دریایی گردشگران به این جزیره است.
فعال بخش خصوصی در صنعت گردشگری دریایی خلیج فارس، تاکید کرد: همچنین فضا سازی در محوطه اسکله از طریق نصب آلاچیق و ایجاد فضای سبز و نیز امکانات رفاهی مناسب برای گردشگران ایجاد شده است.
وی با اشاره به اینکه گردشگران علاقهمند به سفر جزیره هنگام میتوانند از طریق اسکلههای کندالو و شیب دراز به جزیره هنگام سفر کنند، بیان داشت: اغلب گردشگران از طریق اسکله کندالو و با استفاده از قایقهای تفریحی به جزیره هنگام وارد میشوند.
عباس نژاد هنگامی در ادامه به مشکلات پیشِ روی توریسم هنگام اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مهمترین جاذبه شناخته شده جزیره هنگام، تماشای دلفینها در اطراف این جزیره است، لذا باید شرایطی ایجاد شود که این امکان برای گردشگران فراهم شود.
به گفته این فعال بخش خصوصی در توریسم خلیج فارس، حضور قایقهای صید ساردین در اطراف جزیره هنگام باعث ترس و دور شدن دلفینها از آبهای اطراف جزیره میشود.
وی در ادامه گفتههای خود در خصوص توریسم هنگام از مسئولان سازمانهای حفاظت محیط زیست و شیلات درخواست کرد تا با انجام برنامه ریزیهای دقیق از حضور قایقهای ماهیگیری صید ساردین در اطراف جزیره هنگام، جلوگیری به عمل آورند تا این امکان برای گردشگران فراهم شود که از حضور دلفینها و تماشای آنها در اطراف جزیره لذت برند.
عباس نژاد هنگامی همچنین یکی از نقاط دیدنی جزیره را تأسیسات بندری انگلیسیها دانست و گفت: شنا و غواصی در سواحل پیرامون جزیره و تماشای لاکپشتهای دریایی، سواحل زیبای صخرهای و شنی از جمله جاذبههای دریایی اطراف هنگام و طبیعت منحصر به فرد، آهوان و تنها پارک کروکودیل کشور از جاذبههای داخل جزیره هنگام محسوب میشوند.