۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۱

افزایش چشمگیر زیرساخت‌های گردشگری در قطب گردشگری خلیج فارس

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، گفت: رشد ۳۰۱ درصدی  اشتغال در صنعت گردشگری استان بوشهر به عنوان قطب گردشگری خلیج فارس، حاکی از ظرفیت بالای استان در زمینه توسعه گردشگری به ویژه در زمینه توریسم دریایی و ساحلی است.
کد خبر: ۹۲۲۷۹

افزایش چشمگیر زیرساخت‌های گردشگری در قطب گردشگری خلیج فارس

محمد حسین ارسطوزاده در گفتگو با خبرنگار مانا با اشاره به رشد چشمگیر زیرساخت‌های گردشگری در استان بوشهر به عنوان یکی از مهمترین قطب‌های گردشگری منطقه خلیج فارس، گفت: طی سال‌های اخیر شاهد افزایش حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی و توسعه چشمگیر زیرساخت‌های گردشگری در استان بوشهر به ویژه نوار ساحلی بوده‌ایم.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، ادامه داد: بدون شک این امر نقش مهمی در توسعه گردشگری استان و حاشیه نوار ساحلی خلیج فارس داشته است.

وی یکی از نمونه‌های بارز اثرات توسعه زیر ساخته‌های گردشگری در استان بوشهر را کسب رتبه اول رشد اشتغال گردشگری این استان در کشور طی سال جاری داسنت و گفت: نتایج این بررسی طی ارزیابی آخرین وضعیت اشتغال حین ساخت و بهره‌برداری از تاسیسات گردشگری در بازه‌های زمانی شش ماهه اول سال گذشته و شش ماه نخست امسال به دست آمده است.

به گفته ارسطوزاده، اهمیت موضوع تحلیل نتایج آماری پروژه‌های در دست احداث گردشگری سطح کشور و همچنین تأثیر آن در آسیب شناسی این حوزه به منظور کمک به بهبود روند اجرای پروژه‌ها بسیار تاثیر گذار است که یکی از همین تاثیرگذاری‌ها رشد اشتغال مستقیم در این صنعت است.

این مقام مسئول در استان بوشهر یادآور شد: رشد ۳۰۱ درصدی  اشتغال در صنعت گردشگری استان بوشهر به عنوان قطب گردشگری خلیج فارس، حاکی از ظرفیت بالای استان در زمینه توسعه گردشگری به ویژه در زمینه توریسم دریایی و ساحلی است.

وی در ادامه گفته‌های خود به افتتاح یکی از مهمترین تأسیسات گردشگری استان در شهرستان بوشهر در زمینی به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ مترمربع با زیربنای مسقف هزار و ۷۵۰ مترمربع اشاره کرد و گفت: چندی پیش فاز نخست این پروژه به بهره برداری رسید.

به گفتۀ مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر در کنار احداث فضای مسقف، دو هزار و ۷۵۰ مترمربع از این مجموعه به محوطه سازی و ایجاد فضا‌های سنتی اختصاص یافته که می‌تواند به جذابیت محیط پیرامون آن کمک کند.

ارسطوزاده حجم کل سرمایه‌گذاری برای ساخت این مرکز را ۲۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: بخشی از اعتبار صرف شده در قالب تسهیلات از محل اعتبارات اشتغال پایدار روستایی استان بوشهر تامین شده است.

این مقام مسئول در استان بوشهر با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از این مجموعه به طور مستقیم برای ۱۸ نفر ایجاد اشتغال شده است، اظهار امیدواری کرد: در آینده‌ای نه چندان دور شاهد افتتاح فاز‌های بعدی این مجموعه گردشگری باشیم.

وی در ادامه گفته‌های خود همچنین از افتتاح دو مرکز گردشگری با مشارکت بخش خصوصی در شهرستان‌های دشتی و تنگستان خبر داد و گفت: این دو مرکز گردشگری که با مشارکت بخش خصوصی احداث شده اند، نقش مهمی در رونق گردشگری این دو شهرستان ایفا خواهند کرد.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، حجم سرمایه‌گذاری برای احداث این دو مرکز را ۲۰ میلیارد ریال اعلام و عنوان کرد: بخشی از این اعتبارات از طریق تسهیلات در نظر گرفته شده در این حوزه، تامین شده است.

به گفته این مقام مسئول در استان بوشهر با بهره‌برداری از این دو مرکز به طور مستقیم برای ۱۰ نفر ایجاد اشتغال شده است که در کنار این موضوع می‌تواند در زمینه اشتغال غیر مستقیم نیز موثر باشد.

ارسطوزاده یکی از مهمترین سیاست‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر را افزایش مکان‌های اقامتی در سطح استان به منظور افزایش خدمات رسانی به گردشگران ورودی به ویژه در ایام پیک گردشگری عنوان کرد.

وی با بیان اینکه شهرستان ساحلی بندر عسلویه به دلیل موقعیت خاص اقتصادی و طبیعت منحصر به فرد ساحلی و دریایی از جاذبه‌های مهم گردشگری استان بوشهر محسوب می‌شود، بیان داشت: در همین راستا طی سال‌های اخیر شاهد افزایش تعداد مکان‌های اقامتی در این شهرستان هستیم.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بوشهر، افتتاح یک هتل در شهرستان عسلویه در ایام دهه فجر امسال را بسیار حائز اهمیت توصیف کرد و بیان داشت: این مرکز اقامتی با دارا بودن ۲۸ اتاق و ۷۰ تخت اقامتی می‌تواند با کمک به ارائه خدمات مطلوب، ظرفیت خوبی برای توسعه و رشد گردشگری در عسلویه باشد.

ارسطوزاده حجم سرمایه گذاری در این مرکز را ۵۰ میلیارد ریال عنوان کرد و اظهار داشت: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی اجرایی شده است که با بهره‌برداری از آن به طور مستقیم برای ۹ نفر ایجاد اشتغال شده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار