به گزارش خبرنگار مانا از روابط عمومی اداره بندر و دریانوردی خرمشهر نورالله اسعدی افزود: یکی از مزیتها و ظرفیتهای بندر خرمشهر، واقع شدن در محدودۀ منطقه آزاد اروند است که باید با ساز و کار جدی از این پتانسیل استفاده شود و با تسهیلات ویژه، سرمایهگذاران را برای سرمایهگذاری در بندر خرمشهر دعوت کرد.
وی گفت: مسئولیتهای اجتماعی از دیگر دغدغههای بندر خرمشهر به حساب میآید و این اداره کل درصدد آن است که در تمامی پروژههای در دست اجرای خود، تعداد قابل توجهی را در بخش مسئولیت اجتماعی خود هدفگذاری کند که خوشبختانه احداث هشت پست اسکله در چهار نقطه از رودخانه کارون از برنامههای شاخص بندر خرمشهر در حوزه اجتماعی است.
اسعدی اظهار داشت: خوشبختانه ما در بندر پرظرفیت خرمشهر زیرساختهای مناسب و به روزی را داریم که این ظرفیت عظیم و کم نظیر تمام درخواستهای صاحبان کالا را به نحو احسن پوشش میدهد.
وی همچنین با تاکید بر اینکه ایجاد اشتغال و توسعه خرمشهر از مهمترین اهداف بندر خرمشهر است، تاکید کرد: غالب کارکنان اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر و زیرمجموعه آن افراد بومی هستند و ما با افزایش ظرفیتهای این بندر، اشتغال دیگر جوانان شهرستان را دنبال میکنیم.
به گزارش مانا، همه تاسیسات بندری خرمشهر در جریان جنگ تحمیلی و اشغال این شهر به دست نیروهای متجاوز بعثی عراق نابود شد.
این بندر تا قبل از جنگ تحمیلی ظرفیت تخلیه و بارگیری چهار میلیون تُن را داشت.