به گزارش مانا، این قرارداد منعکس کننده موقعیت پیشرو دوبی به عنوان یک مرکز جهانی برای صنایع آینده است. زیرساختهای قوی و محیط سرمایه گذاری حمایتی دوبی، این شهر را به سکوی پرتابی ایدهآل برای شرکتهای نوآور، برای رسیدن به جاه طلبیهای جهانی، تبدیل کرده است.
قایق پرنده «THE JET» دارای ویژگیها و فنّاوریهای پیشرفته است و بر فراز آبها با سرعت ۴۰ گره دریایی پرواز میکند. این قایق مجلل ظرفیت هشت تا ۱۲ مسافر را دارد و مجهز به دو سلول سوختی، یک دستگاه تهویه مطبوع و سایر فنّاوریهای پاک و سازگار با محیط زیست است که به کاهش انتشار کربن کمک میکند.
"آلن تیبا" بنیانگذار THE JET ZeroEmission، رکورددار سرعت قایقرانی در سال ۲۰۰۹ و مخترع نمونههای اولیه Seabubbles الکتریکی در سال ۲۰۱۶، گفت: «ما از اعلام این خبر از دوبی خرسندیم و میتوانیم «THE JET» را بسازیم و راه اندازی کنیم. این اولین قایق پرنده جهان است که بدون سر و صدا، امواج یا انتشار گازهای گلخانهای حرکت میکند و توانایی پرواز در ارتفاع ۸۰ سانتی متری از سطح آب را دارد.
وی افزود: دوبی مقصدی ایدهآل برای مبتکران و شرکتها از سراسر جهان است تا پروژههای نوآورانه خود را توسعه دهند و به موفقیت مورد نظر خود برسند، به همین دلیل است که ما "THE JET" را معرفی کرده ایم. مشتاق دیدار با علاقهمندان به این قایق پرنده شگفت انگیز در بیست و هشتمین اجلاس بینالمللی آب و هوا (COP۲۸ UAE) در امارات متحده عربی هستم.
این پروژه گامی رو به جلو برای صنعت فنّاوری پاک و برای استارتآپ سازنده آن است. این استارتآپ توانسته است بخشی از بودجه مورد نیاز ۱۰ میلیون یورویی را نیز تامین کند.
همکاری بین THE JET و دو شرکت تجاری امارات خبر خوبی برای محیط زیست و آیندۀ حمل و نقل دریایی با انرژی پاک است. پرواز افتتاحیه و تاریخی در طی جلسات COP۲۸ امارات متحده عربی که در نوامبر ۲۰۲۳ برگزار میشود، انجام خواهد شد.
انرژی پاک و تجدیدپذیر یک نیاز کلیدی برای پایداری است و در خط مقدم اولویتهای استراتژیک دوبی و امارات قرار دارد. دوبی به یک پیشگام بینالمللی در توسعه بخش انرژی پاک و تجدیدپذیر تبدیل شده است. این شهر همچنین استراتژی انرژی پاک دوبی ۲۰۵۰ را راه اندازی کرده است.
بر اساس این استراتژی، دوبی قصد دارد تا سال ۲۰۵۰، ۷۵ درصد انرژی مورد نیاز خود را از منابع پاک تولید کند. هدف این استراتژی همچنین تبدیل دوبی به مرکز جهانی انرژی پاک و اقتصاد سبز است که از پنج رکن اصلی زیرساخت، قانون، بودجه، ایجاد ظرفیتها و مهارت ها، و ترکیب انرژی دوستدار محیط زیست تشکیل شده است.