۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۸
رئیس مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر:

مرهم سوختگی از سم خیار دریایی در بوشهر تولید شد

رئیس مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر گفت: پژوهشگران و محققان این مرکز با استفاده از سم خیار دریایی که نوعی آبزی خلیج فارس است مرهم ضد سوختگی تولید کردند.
نویسنده: امین رجب زاده
کد خبر: ۷۸۳۶۰
src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/d4d4bbb4-b219-43c2-9850-0ab85605b2bd_260_199.jpg' class='img_convert' title='مرهم سوختگی از سم خیار دریایی در بوشهر تولید شد' alt='مرهم سوختگی از سم خیار دریایی در بوشهر تولید شد'>
به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، محمود نفیسی با اشاره به فعالیت مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر اظهار داشت: مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر فعالیت های تحقیقاتی خود را بر روی دریا و فعالیت های بوم شناسی آبزیان و محیط زیست انجام می دهد.
وی با اشاره به تولید پماد ضد سوختگی از خیار دریایی خلیج فارس بیان کرد: مرکز تحقیقاتی رشد فناوری خلیج فارس از سم خیارهای دریایی پمادهای ضد زخم و سوختگی تولید کرده که در آزمایش اولیه چهار برابر بیشتر و زودتر از بهترین پمادهای موجود در بازار در التیام بخشی و بهبودی زخم ها و سوختگی ها موثر است.
رئیس مرکز رشد فناوری خلیج فارس بوشهر گفت: هم اکنون در مرکز تحقیقاتی رشد فناوری خلیج فارس بوشهر آبزی به نام خیار دریایی که در بدن خود دارای سم 'ساپونین' است، پرورش داده می شود.
نفیسی تصریح کرد: این سم که بصورت خام از این جانور دریایی گرفته می شود، دارای خواص دارویی ضد باکتریایی، قارچ، آنتی اکسیدان و ضد سرطان است. 
وی بیان کرد:خیارهای دریایی یک غذای آسیایی است در فرمولاسیون داروهای سنتی در شرق آسیا برای درمان آسم، فشار خون بالا، رماتیسم و آنمی استفاده می‏‌شود.
ارسال نظرات
آخرین اخبار