به گزارش مانا امیر دریادار حبیب الله سیاری صبح امروز در حاشیه مراسم رونمایی از دستاوردهای جدید این نیرو در خصوص آخرین وضعیت پروژه زیردریایی «طارق» گفت: توانمندی تعمیرات اساسی طارق در کشور به وجود آمده و ما هماکنون میتوانیم زیردریاییهای پیشرفته کیلوکلاس را تعمیرات اساسی کنیم و زیردریایی طارق را با موفقیت تعمیرات اساسی کرده و دومین زیردریایی سنگین را هم در دست تعمیرات اساسی داریم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش در ادامه با اشاره به رونمایی های امروز گفت: چند مورد از پروژه هایی که امروز ملحق شده اند آموزشی بوده و در شرایطی که قبل از انقلاب وابسته به خارج از کشور بودیم، اما امروز در داخل این پروژه ها را می سازیم.
امیر دریادار سیاری در خصوص پروژه «ثامن» نیز گفت: پروژه ثامن، پروژه ای رزمی است و بسیار اهمیت دارد. آنچه مورد نیاز ما بوده در این پروژه پیاده شده است.
وی افزود: با تکیه بر توانمندی خود، حضور خود در اقیانوس ها را دنبال کردیم و ظرف هشت سال گذشته ۴۹ ناوگروه به اقصی نقاط جهان اعزام کرده ایم.
فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: توانمندی ما باعث می شود هر جا لازم باشد حضور پیدا کنیم. ما در خلیج عدن منافع داریم و یکی از آبراههای مهم عبور و مرور در جهان است. امروز سه هزار و ۸۴۵ کشتی به سلامت از منطقه خطر عبور داده شده است و این توانمندی را داریم.
دریادار سیاری در پاسخ به سوالی در خصوص طی کردن عرض اقیانوس اطلس عنوان کرد: عبور از عرض اقیانوس اطلس را حتما انجام خواهیم داد.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به دیدار نیروی دریایی ارتش با مقام معظم رهبری گفت: نیروی دریایی با تکیه بر توانمندی آنچه مورد نظر مقام معظم رهبری است در دستور کار دارد.
به گزارش مانا در این مراسم پروژه کمپارتمانت که طراحی و ساخت شبیهساز کنترل صدمات یگانهایهای شناور نداجا است، پروژه مرصاد کارگاه سختافزار در حلقه اژدر مارک 46، پروژه طوفانساز که شامل طراحی و ساخت شبیهساز آموزش بقا در دریاست، رونمایی شد.
پروژه رادار سپر دریا که در آن نیروی دریایی سامانه رادار هوایی سپر دریا را بهینهسازی و شبکه کرده و همچنین پروژه رادار LPI که شامل طراحی و ساخت رادار سطحی نظامی است نیز رونمایی شد.