۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۶

پرداخت دو هزار میلیارد ریال تسهیلات برای ساخت شناور

صندوق توسعه صنایع دریایی برای حمایت از ساخت شناور در سال جاری دو هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت می کند.
نویسنده: نرگس احسان دار
کد خبر: ۶۵۴۶۴
پرداخت دو هزار میلیارد ریال تسهیلات برای ساخت شناور
به گزارش خبرنگار مانا مهرداد مظفری مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی در نشست خبری امروزخود، سال 94 را سال خوبی برای صنعت دریایی ذکر کرد و گفت: در حوزه ساخت شناور از مجموع 10 پرونده ای که سال گذشته از سوی متقاضیان درخواست شد حدود 170 میلیارد ریال تسهیلات پس از بررسی فنی و کارشناسی پرداخت شد.
وی افزود: در حوزه تعمیرات شناور 34 پرونده متقاضی دریافت تسهیلات بوده اند که 105 میلیارد ریال پرداخت شده است همچنین در حوزه پرداخت تسهیلات جهت توسعه تجهیزات و زیرساخت، 9 پرونده متقاضی بوده اند که 35 میلیارد ریال مورد تایید قرار گرفت و تسهیلات به بانک عامل پرداخت شده است. 
وی ادامه داد: سال 94 حدود 63 پرونده و متقاضی به مبلغ 700 میلیارد ریال وارد صندوق صنایع دریایی شده اند که از میان آنها 28 پرونده به ارزش 309 میلیارد ریال پس از بررسی و ارزیابی و کار کارشناسی مورد تایید قرار گرفته است.
مظفری به عملکرد سال 93 و 94 صندوق پرداخت و گفت: صندوق توسعه صنایع دریایی در سال 93 مبلغ 74 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرد که این رقم در سال 94 به 309 میلیارد ریال افزایش پیدا کرد.
به گفته وی مقایسه این دو سال نشان از رشد 400 درصدی تسهیلات توسط صندوق توسعه صنایع دریایی دارد که این عملکرد نشان می دهد صندوق در سال گذشته به نسبت نیاز بازار سعی در پاسخ دهی داشته است.
وی با بیان اینکه صندوق توسعه صنایع دریایی برای سال 95 پرداخت دو هزار میلیارد تسهیلات را هدف قرار داده است اظهارداشت: صندوق توسعه صنایع دریایی در پنج سال گذشته سه محصول تسهیلات جهت تعمیر، ساخت و توسعه زیرساخت و تجهیزات کارگاه های صنعتی در حوزه صنایع دریایی را داشته است  و در سال 95 از چهار محصول جدید در حوزه صنایع دریایی رونمایی می شود.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی گفت: محصول اولیه ای که صندوق توسعه صنایع دریایی در سال 95 هدفگذاری کرده است صدور ضمانتنامه جهت فعالین حوزه صنایع دریایی است و به این ترتیب صندوق 50 درصد از کارمزد تسهیلات را تا سقف 500 میلیارد ریال را تقبل می کند.
وی محصول دوم را یارانه تسهیلات و محصول سوم سرمایه در گردش بیان کرد و افزود: با توجه به محدودیت منابع مالی در کشور و اینکه حوزه صنایع دریایی از امکان سنجی مناسبی برخوردار است جذب منابع ارزی و خارجی تا 100 میلیون دلار در نظر است. 
وی جذب منابع ارزی و خارجی تا 150 میلیون دلار را اصلی ترین هدف صندوق در سال 95 بر شمرد و گفت: البته تمرکز صندوق بیشتر در حوزه ضمانتنامه ها است.
مظفری با بیان لزوم تعامل هر چه بیشتر با بانک ها گفت: در سال 95 با سه بانک تعامل خواهیم داشت و فعالیت ما کمک می کند بانک ها به حوزه دریا اعتماد بیشتری داشته باشند و با فعالیت صندوق بانک ها عاملیت حوزه دریایی را می گیرند.
به گفته وی یکی از فعالیت های صندوق این است که شناور و کشتی به عنوان وثیقه در ترهین بانک قرار می گیرد.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایع دریایی در پایان با بیان اهمیت اقتصاد دریا در کشور تصریح کرد: از برنامه های سال 95 این صندوق ایجاد میز خدمت در استان های ساحلی خواهد بود. 
ارسال نظرات
آخرین اخبار