src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/4b94893d-26c9-4c57-bba9-cc836ec29299_260_199.jpg' class='img_convert' title='توسعه روابط ایران و افغانستان از طریق بندر چابهار' alt='توسعه روابط ایران و افغانستان از طریق بندر چابهار'>
استاندار سیستان و بلوچستان به خبرنگار مانا گفت: استفاده از مزیت ها و پتانسیل های بندر چابهار درزمینه ترانزیت کالا می تواند سیستان و بلوچستان را به لحاظ اقتصادی به شکوفایی برساند.
علی اوسط هاشمی افزود: حمل کالا از جنوب استان یعنی بندرچابهار و صادر کردن آن از شمال استان یعنی پایانه مرزی میلک و پل ابریشم و به کشور افغانستان توانسته در چند سال اخیر اشتغالزایی مطلوب در منطقه بوجود بیاورد.
وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره تلاشش ثبات و امنیت منطقه بوده است و امروز می بینیم ناوگروه های جمهوری اسلامی ایران این مهم را درمنطقه ایجاد کرده اند.
هاشمی افزود: رویکرد دولت برای توسعه بنادر استان استفاده از بخش خصوصی و مشارکت دادن آنها در اجرای پروژه های عمرانی است.