به گزارش مانا، مسعود پزشکیان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تلاشهای شبانهروزی نیروهای امدادی، از جمله آتشنشانی، امدادگران، سپاه و ارتش برای مهار آتش در بندر شهید رجایی همچنان ادامه دارد .
وی ضمن قدردانی از تلاشهای شبانهروزی نیروهای امدادی تاکید کرد: مسئولان دولتی برای پیگیری و رفع مسائل بندر شهید رجایی و ایجاد تعاملات لازم در هرمزگان حضور دارند.
پزشکیان خاطر نشان کرد: به منظور همدردی و همیاری با آسیبدیدگان حادثه بندر شهید رجایی به خانوادههای جانباختگان رسیدگی و به مجروحان کمک خواهد شد.
رئیس جمهور دقایقی پیش برای نظارت بر روند امدادرسانی و آتش نشانی در بندرشهید رجایی وارد فرودگاه بین المللی شهدای ۶۵۵ بندرعباس شد.
نظارت مستقیم بر اطفاء حریق، بازدید از روند امدادرسانی و مصدومان حادثه انفجار بندر شهید رجایی در بیمارستان خاتم الانبیاء بندرعباس و حضور در نشست ستاد مدیریت بحران از اهداف سفر یکروزه رئیس جمهور به هرمزگان است.
سفر استانی رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت به استان هرمزگان بزودی انجام میشود.
بر اساس این گزارش، انفجار بزرگی حدود ساعت ۱۲ روز شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست که هنوز علت وقوع آن مشخص نشده است.
شدت وقوع انفجار به حدی بوده که موجب تخریب برخی از ساختمانها و خودروها در نزدیکی محل حادثه شد.
اسکندر مؤمنی وزیر کشور و فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی از نخستین ساعات وقوع این حادثه به نمایندگی از رئیسجمهور، در محل حادثه حاضر شدند.
بندر شهید رجایی با حدود ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار مساحت، ظرفیت جابجایی سالانه ۷۰ میلیون تن بار را دارد؛ این بندر از ۲۳ اسکله به عمق ۱۵ متر تشکیل شده که تنها یک اسکله به دلیل انفجار دچار خسارت سنگین شده است.