۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
رئیس سازمان شیلات ایران مطرح کرد:

هرمزگان مهد اصلی اقتصاد دریاپایه کشور است/ سهم ۲۰۰ میلیون دلاری هرمزگان از صادرات آبزیان

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه گردش مالی تجارت آبزیان دنیا در حال افزایش است، گفت: استان هرمزگان بیش از ۲۰۰ میلیون دلار از مجموع ۶۵۰ میلیون دلار صادرات آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است.
کد خبر: ۱۰۱۹۵۰

هرمزگان مهد اصلی اقتصاد دریاپایه کشور است/ سهم ۲۰۰ میلیون دلاری هرمزگان از صادرات آبزیان

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، سید حسین حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، در دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریاپایه با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان هرمزگان در حوزه شیلات، این استان را "مهد اصلی اقتصاد دریاپایه در کشور" معرفی کرد.

وی با بیان اینکه هرمزگان نقشی کلیدی در توسعه اقتصاد دریاپایه دارد، افزود: سرمایه‌گذاری حدود ۸ هزار میلیارد تومانی در حوزه‌های آبزی‌پروری و صیادی استان هرمزگان، نشان‌دهنده اهمیت این حوزه در اقتصاد دریاپایه است.

حسینی با اشاره به اینکه سازمان شیلات ایران متولی تولید آبزیان در کشور است، گفت: بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی، میزان تولید آبزیان از ۳۲ هزار تن به یک میلیون و ۴۱۸ هزار تن رسیده که از این مقدار ۷۷۸ هزار تن آن در حوزه صید و صیادی و ۶۴۰ هزار تن در حوزه آبزی‌پروری است.

این مقام مسئول با تاکید بر اهمیت آبزیان در تامین امنیت غذایی و پروتئین خانوارها، تصریح کرد: بدون شک این مقوله نیز می‌تواند نقش مهمی در توسعه گردشگری ایفا کند.

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به سهم بیش از ۲۰۰ میلیون دلاری هرمزگان از ۶۵۰ میلیون دلار صادرات آبزیان کشور، افزود: این آمار نشان از توان بالای استان هرمزگان در توسعه با محوریت شیلات دارد.

حسینی در ادامه با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی و ترویج مصرف آبزیان، گفت: باید با مشارکت رسانه‌ها، اقدامات فرهنگی در سطح کلان انجام شود. در حال حاضر نیز جشنواره‌های طبخ آبزیان به همین منظور در استان‌ها برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تولید ۳۷ فرآورده آبزیان، اظهار امیدواری کرد که بتوان از ظرفیت‌های جذاب آبزی مصرفی در حوزه گردشگری استفاده بهتری داشت.

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران با بیان اینکه گردش مالی تجارت آبزیان دنیا در حال افزایش است، خاطرنشان کرد: در کشور ما نیز طی دوسال گذشته، ۳۲.۸ همت جذب سرمایه‌گذاری انجام شده که رکورد ۲.۲ همتی را شکسته است و ۸۵ درصد از آورده بخش خصوصی در حوزه آبزی‌پروری بوده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه بیش از ۴۸ درصد صید کشور در استان هرمزگان صورت می‌پذیرد، گفت: این مهم، بیانگر ظرفیت ویژه صید و صیادی استان و همچنین فرهنگ و رسوم غنی صیادی این استان است که می‌تواند محور توسعه گردشگری دریایی قرار گیرد.

گفتنی است دومین کنفرانس بین‌المللی اقتصاد دریاپایه با رویکرد حکمرانی در گردشگری دریایی و ساحلی طی روز‌های(چهارشنبه و پنجشنبه) هفته گذشته در شهر بندرعباس برگزار شد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار