۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۶

پیشرفت ۶۰ درصدی طرح میگوی پرورشی در هندیجان

استاندار خوزستان با بیان اینکه پیشرفت ۶۰ درصدی طرح ۳۹۵ هکتاری میگوی پرورشی هندیجان ابراز امیدواری کرد این طرح اشتغال زا تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
کد خبر: ۱۰۰۹۳۴

پیشرفت ۶۰ درصدی طرح میگوی پرورشی در هندیجان

 

به گزارش خبرنگار مانا، دکتر سیدمحمدرضا موالی زاده در نشست کمیته ساماندهی سواحل خوزستان اظهار داشت: مسئولان شیلات استان باید همه موانع موجود بر سر راه این طرح مهم تولیدی بردارند و با سرعت و جدیت آن را به سرانجام برسانند.
وی گفت: طرح ۳۹۵ هکتاری میگوی پرورشی هندیجان از طرح‌های مهم این منطقه است که می‌تواند بیش از یک هزار فرصت شغلی در منطقه ایجاد کند.
نماینده عالی دولت در استان خوزستان به مزیت نسبی پرورش آبزیان در مناطق ساحلی خوزستان اشاره کرد و گفت: هنوز از ظرفیت‌های مناطق ساحلی برای پرورش آبزیان استفاده چندانی نشده است و لازم است بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در مناطق ساحلی ترغیب و تشویق شود.
استاندار خوزستان با بیان اینکه از ظرفیت دریا می‌توان هم برای ترانزیت بیشتر کالا و هم برای تردد هموطنان به کشور‌های خلیج فارس استفاده کرد اظهار داشت: این امر مستلزم این است که بخش خصوصی که دارای کشتی‌های مسافری و حمل بار هستند در این زمینه مشارکت داشته باشند.
دکتر موالی زاده افزود: بهترین، سریع‌ترین و به صرفه‌ترین حمل‌و‌نقل کالا از طریق دریا صورت می‌گیرد و اگر این مهم در استان ما شکل بگیرد موجب ایجاد اشتغال و رشد درآمد مردم استان خواهد شد.
وی گفت: مطالعات ایجاد شهر‌های ساحلی برای سه شهر در خوزستان در دست انجام است در کنار آن مطالعات گردشگری توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان جهت جانمایی برای استفاده از سواحل انجام شده است.
استاندار خوزستان ادامه داد: اگر سایت‌هایی که برای گردشگری در نظر گرفته‌اند کامل و آماده شود خوزستان می‌تواند در بیشتر ماه‌های سال پذیرای گردشگران داخلی و خارجی باشد.
موالی زاده از پیشنهاد سازمان بنادر و دریانوردی برای احداث پایانه جدید بندر امام خمینی خبر داد و گفت: این پیشنهاد در کمیته‌های تخصصی مورد بررسی بیشتر برای تصمیم‌گیری و تصویب قرار خواهد گرفت.
وی به ظرفیت عظیم بندر امام خمینی به عنوان دومین بندر راهبردی کشور اظهار داشت: با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، امکان افزایش ظرفیت این بندر از ۶۰ میلیون تُن فعلی به ۱۰۰ میلیون تُن در سال وجود دارد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار