۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵

آمادگی سواحل مازندران برای ورود آخرین گروه گردشگران تابستانی

معاون ستاد ساماندهی سواحل و دریای استانداری مازندران از آمادگی کامل تمام دستگاه‌های اجرایی استان جهت استقبال و ارائه خدمات استاندارد به گردشگران ورودی به استان در تعطیلات پایان شهریور ماه خبر داد و گفت: انتظار می‌رود در سه روز پایانی شهریورماه شاهد ورود حجم زیادی از گردشگران به مازندران باشیم.
کد خبر: ۱۰۰۲۵۶

آمادگی سواحل مازندران برای ورود آخرین گروه گردشگران تابستانی

 

فضل الله کیقبادی در گفتگو با خبرنگار مانا با اشاره به اینکه در تعطیلات سه روزه پیشِ رو و قبل از شروع فصل مدارس، انتظار می‌رود شاهد ورود گردشگران زیادی به سواحل استان مازندران باشیم گفت: لذا تمام دستگاه‌های اجرایی استان از آمادگی کامل جهت استقبال و ارائه خدمات استاندارد به گردشگران ورودی در چند روز پایانی فصل تابستان برخوردار هستند.

معاون ستاد ساماندهی سواحل و دریای استانداری مازندران با اشاره به اینکه  انتظار می‌رود در سه روز پایانی شهریورماه شاهد ورود حجم زیادی از گردشگران به مازندران باشیم، ادامه داد: در شهرستان‌های ساحلی که بیشترین میزان گردشگران را به خود جذب می‌کنند، تدابیر ویژه‌ای جهت خدمات‌رسانی مناسب اندیشیده شده است.

وی همچنین از تداوم استقرار ناجیان غریق در نقاط خطرآفرین استان مازندران جهت ارائه خدمات امداد و نجات احتمالی تا پایان شهریورماه خبر داد و اذعان داشت: بر‌اساس تصمیم گیری به عمل آمده در ستاد ساماندهی سواحل و دریای استانداری مازندران، زمان اتمام فعالیت طرح‌های ساماندهی شنای فعال در نوار ساحلی خزر، ۳۱ شهریور ماه اعلام شده است.

معاون ستاد ساماندهی سواحل و دریای استانداری مازندران، افزود: همچنین فعالیت حدود هزار و ۲۰۰ نفر ناجی غریق که از اوایل خرداد ماه امسال در نقاط خطرآفرین نوار ساحلی مازندران جهت امداد رسانی احتمالی به گردشگرانی که برای شنا به دریا وارد می‌شوند، استقرار یافته‌اند نیز در تاریخ ۳۱ شهریور ماه به اتمام خواهد رسید.

کیقبادی تصریح کرد: به دنبال پسروی ۸۰ متری دریای خزر، بسیاری از طرح‌های شنا در طول نوار ساحلی استان باید جابه‌جا می‌شدند که با اقدامات صورت گرفته، تعداد طرح‌های ساماندهی شنای فعال در نوار ساحلی خزر با مدیریت بخش خصوصی به ۳۱ طرح رسید.

وی با اشاره به اینکه این طرح‌های ساماندهی با نظارت استانداری و توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اداره می‌شوند، اذعان داشت: در این طرح‌های ساماندهی شنا، ناجیان غریق توسط سرمایه گذاران طرح‌ها مستقر می‌شوند تا در صورت بروز حادثه احتمالی بتوانند نسبت به امداد و نجات سریع اقدام کنند.

این مقام مسئول در استان مازندران تصریح کرد: بر‌اساس آخرین بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته، ۵۵۰ نقطه حادثه خیز در طول نوار ساحلی استان مازندران شناسایی شده است که از سوی استانداری مازندران تلاش شده در اکثر این نقاط ناجیان غریق جهت انجام خدمات امداد و نجات احتمالی مستقر باشدند.

معاون ستاد ساماندهی سواحل و دریای استانداری مازندران، اظهار امیدواری کرد: گردشگران ورودی به استان با دریافت خدمات مناسب از واحد‌های پذیرایی، اقامتی، تفریحی و نیرو‌های انتظامی و راهنمایی و رانندگی بتوانند سفر خاطره انگیزی داشته باشند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار