مصطفی فاطمی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: استان خوزستان با دارا بودن بخش زیادی از سواحل خلیج فارس و نیز دارا بودن رودخانههای پُرآب از مهترین ظرفیتهای گردشگری دریایی کشور محسوب میشود.
دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر کشور با بیان اینکه هر ساله در ایام نوروز بخش قابل توجهی از مسافران به استان خوزستان به ویژه شهرهای بندری آن سفر میکنند، گفت: امسال نیز برنامه ریزیهای جامعی برای خدماترسانی به گردشگران در بحث توریسم دریایی خوزستان طی ایام نوروز انجام شده است.
وی تاکید کرد: نوروز امسال در استان خوزستان مسیر تور دریایی هندیجان تا خرمشهر که حدود ۲۰۰ کیلومتر است به عنوان مسیر گردشگری-دریایی خوزستان معرفی شده است.
فاطمی در ادامه با اشاره به اینکه مهمترین سیاست وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، حرکت به سمت گردشگری تخصصی است، تصریح کرد: اینکه ما در خوزستان تورهای تخصصی پرنده نگری، تورهای تخصصی دریایی، تورهای تخصصی کودک یا تورهای تخصصی عشایر را داریم نشان میدهد که امسال بیشتر به سمت گردشگری تخصصی و میراث ناملموس متمرکز شدیم.
مدیر کل دفتر گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: تورهای پرندهنگری در چهار شهر استان خوزستان در کنار تالابهایی که خوزستان دارد برای نخستین بار در ایام نوروز فعال شده است.
وی در ادامه گفتههای خود با بیان استقرار ستاد خدمات سفر در شهرها نیز گفت: ستاد خدمات سفر امسال زودتر فعالیتشان را شروع کردند و قبل از نیمه شعبان در خود شهرها مستقر شدهاند که ما بتوانیم بهترین خدماترسانی را داشته باشیم.
فاطمی اذعان داشت: دبیرخانه ستاد خدمات سفر کار خود را در استانها آغاز کرده است و گزارشها از شانزدهم اسفند ماه به طور مرتب به دبیرخانه ارسال میشود.
وی با تاکید بر اینکه باید آمادگی حجم بالای سفرهای نوروزی را داشته باشیم تا بتوانیم شرایط را کنترل کنیم، عنوان کرد: ۱۲ هزار اتوبوس در تعطیلیهای نوروز خواهیم داشت که سال گذشته تعدادشان بیشتر بود، اما در زمینه حملونقل دریایی وضعیت رو به بهبود بوده و اتفاقهای خوبی نیز رخداده است.
مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان داشت: تفاهمنامهای بین وزارت راه و شهرسازی و گردشگری در سال گذشته منعقد گردید که در نهایت منجر به رونق گردشگری دریایی شد.