مهدی ایزدی در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: فلسفه تشکیل سازمان اکو فعالیت اقتصادی ۱۰ کشور است که در این سالها گامهای خوبی هم در این زمینه برداشته شده است.
مهدی ایزدی با اشاره به آغاز به کار رویداد ساری ۲۰۲۲ از روز گذشته گفت: در این اجلاس برنامه داریم فرصت و ظرفیتهای مازندران در حوزۀ گردشگری و اقتصادی را با برنامههای متنوع معرفی کنیم.
وی افزود: امیدواریم این اجلاس شروع خوبی برای برقراری ارتباط با کشورهای عضو اکو باشد.
به گفته وی، با توجه به اینکه با برخی از این کشورها هممرز هستیم، ظرفیت و موقعیت مناسبی در زمینههای تجاری و گردشگری با این کشورها داریم و در همین راستا نیز مذاکراتی در این اجلاس انجام خواهد شد.
ایزدی تصریح کرد: مراسم افتتاحیه رویداد بینالمللی «ساری ۲۰۲۲» با حضور سفرای ۹ کشور عضو سازمان همکاریهای اقتصادی اکو و مدیران این سازمان بینالمللی و وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در هتل بادله ساری برگزار شد.
این مقام مسئول در استان مازندران بیان داشت: مهمانان خارجی افتتاحیه رویداد بینالمللی «ساری ۲۰۲۲» قرار است طی روزهای ۲۰، ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت با حضور مسئولان سازمان همکاریهای اقتصادی اکو بازدیدهایی از زیرساختهای اقتصادی و ظرفیتهای گردشگری مازندران داشته باشند.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مازندران، برگزاری این نشست را در توسعه توریسم دریایی به عنوان یکی از مهمترین ظرفیتهای توریسم استان بسیار مهم توصیف کرد.
وی خاطرنشان ساخت: حضور سفرای کشورهای عضو اکو در مازندران فرصتی برای ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری است.
وی با اشاره به اینکه گردشگری یکی از سکوهای پرش اقتصادی مازندران است، بیان داشت: مازندران ظرفیتهای سرشاری در جذب گردشگر خارجی دارد و در همین راستا مهمترین اولویت استان جذب سرمایه گذار خارجی است که امیدواریم در این رویداد زمینه ورود فعالان اقتصادی خارجی به مازندران فراهم شود.
به گفتۀ وی، مازندران به عنوان قطب گردشگری ایران این ظرفیت را دارد که استان ممتاز گردشگری باشد و ارتباط تنگاتنگی با کشورهای عضو منطقه داشته باشد.
لازم به ذکر است، مراسم افتتاحیه رویداد بینالمللی «ساری ۲۰۲۲» روز گذشته با حضور سفرای ۹ کشور عضو سازمان همکاریهای اقتصادی اکو و مدیران این سازمان بینالمللی و وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در هتل بادله ساری آغاز به کار کرد.
مهمانان خارجی افتتاحیه رویداد بینالمللی «ساری ۲۰۲۲» قرار است طی روزهای ۲۰، ۲۱ و ۲۲ اردیبهشت با حضور مسئولان سازمان همکاریهای اقتصادی اکو، بازدیدهایی از زیرساختهای اقتصادی و ظرفیتهای گردشگری مازندران داشته باشند.
پیشنهاد میزبانی مرکز مازندران به عنوان پایتخت گردشگری اکو با عنوان رویداد «ساری ۲۰۲۲» اوایل سال ۱۳۹۸ از سوی اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان مازندران و استانداری مازندران به وزارت میراثفرهنگی کشور داده شد و روز ۱۲ مهر ماه سال ۱۳۹۸ هم به تصویب هیات وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در تاجیکستان رسید.
فعالیت اجرایی این رویداد از آذر ماه ۱۳۹۸ با استقرار دبیرخانه در محل اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران و سپس اقدامات تبلیغاتی همچون رونمایی از لوگو آغاز شد.
اهداف اصلی طرح پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو، تشویق کشورهای عضو برای تهیه برنامههای ملی به منظور توسعه شهرهای گردشگری با هدف فقرزدایی و توسعه پایدار اقتصادی، افزایش توجه به طبیعتگردی، گردشگری مذهبی، سلامت و فرهنگی در میان کشورهای عضو، بالا بردن استانداردهای زندگی شهری، افزایش آگاهی عمومی مردم کشورهای عضو اکو از جاذبههای توریستی، منابع و امکانات موجود در این کشورها به منظور تشویق گردشگری ورودی و ایجاد رقابت مثبت بین کشورهای عضو به منظور رشد گردشگری است.