راستاد:
ردیابی تردد شناورها با برد بلند اولویت سازمان بنادر و دریانوردی است
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به ضرورت اجرای «سامانه نظارت و ردیابی تردد شناورها با برد بلند» تأکید کرد: طرح هوشمند سازی یا الکترونیکی کردن ناوبری به موازات پروژه هوشمند سازی بنادر، با فراهم سازی بستر یکپارچه تبادل اطلاعات، یکی از اولویتهای در دستور کار این سازمان قلمداد میشود.
به گزارش مانا، محمد راستاد طی سخنانی در نشست شورای مدیران سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه پروژۀ هوشمندسازی بنادر و نظارت سیستماتیک بر تردد شناورها بر اساس شاخص های دولت الکترونیک به تصویب رسیده است بر لزوم اجرای آن تأکید کرد و گفت: این مهم می بایست با حمایت همه جانبه مدیران و کارشناسان و بر اساس افق زمانی مشخص ترسیم شده به انجام برسد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در این رابطه به ضرورت اجرای « سامانه نظارت و ردیابی تردد شناورها با برد بلند» اشاره و تأکید کرد: طرح هوشمند سازی یا الکترونیکی کردن ناوبری به موازات پروژۀ هوشمند سازی بنادر، با فراهم سازی بستر یکپارچه تبادل اطلاعات، یکی از اولویتهای در دستور کار این سازمان قلمداد میشود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه اظهارات خود با یادآوری قرار گرفتن در ایام "هفته دولت " و "روز کارمند"، ضمن تبریک این دو رویداد با بیان اینکه سازمان بنادر و دریانوردی در اجرای سامانه های الکترونیکی یکی از ارگان های پیشرو در دستگاه اجرایی قلمداد می شود، تصریح کرد: بر اساس گزارشهای اسمی، سازمان بنادر و دریانوردی توانسته است در زمینه شاخصهای اختصاصی، دستاوردهای بسیار خوبی را کسب کند که امیدواریم در جشنوارۀ شهید رجایی در سال جاری، امتیاز و رتبۀ مناسبی را کسب کند.
راستاد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موفقیت های اخیر کشور در جلوگیری از تصویب قطعنامه ضد ایرانی در سازمان بین المللی دریانوردی (IMO)، اظهارکرد: این سازمان از نظر کیفیت و کمیت حضور در نشست ها و کمیته های آیمو، چه در ارائه اسناد و بیانیه و چه در اظهار نظر دربارۀ سندهای ارائه شده توسط سایر اعضای این سازمان جهانی، ارتقای قابل توجهای داشته است.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با تمجید از انسجام ایجاد شده در این سازمان برای حضور پرنگ در مجامع بینالمللی از جمله آیمو، تصریح کرد: به واسطه شرایط خاص حاکم بر حوزه تجارت و اقتصاد کشور، حضور در آیمو و نشستهای بین المللی فرصت مغتنمی است تا توانمندی و قابلیتهای خودمان را در عرصههای جهانی به نمایش بگذاریم و ثابت کنیم که ایران یک کشور تاثیرگذار دریایی است و قابل اغماض و حذف از عرصه فعالیت های دریایی تجاری نیست.
وی همچنین با اشاره به اجرای « قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی کشور و حمایت از کالای ایرانی» تاکید کرد: سازمان بنادر و دریانوردی نیز مشمول این قانون است و لازم است تمام ارکان صف و ستاد سازمان به اجرای کامل آن اهتمام داشته باشند.
معاون وزیر راه و شهرسازی شرایط فعلی کشور را متأثر از تروریسم اقتصادی تحمیلی و جنگ اقتصادی دانست و افزود: در وضعیت جنگ اقتصادی، مدیریت بهینه منابع مالی از اهمیت ویژه ای برخوردار است بنابراین مدیران بنادر و ستاد باید در استفاده درست از منابع و بودجه، مطابق با ضوابط اجرایی، دقت و اهتمام لازم را داشته باشند.
راستاد در پایان اظهارات خود با اشاره به تصمیم اخیر ستاد کالای اساسی کشور مبنی بر "توزیع آمایشی کالاهای اساسی" گفت: به جز بندر امام خمینی که بندر هاب کالای اساسی محسوب می شود، سایر بنادر به ویژه بندر شهید رجایی و بندر چابهار، باید از تمام ظرفیت خود جهت ارائه خدمات به افزایش قابل توجه این نوع کالاها استفاده کنند.