سیدنورالله حسن زاده در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: این میزان تولید نمک دریایی در بخش های پتروشیمی ، صنایع غذایی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه استحصال نمک دریایی از طریق حوضچه های تبخیری و هدایت آب دریا(خورموسی) به حوضچه ها انجام می شود افزود: تولید نمک دریایی در ماهشهر به لحاظ کیفیت و املاح موجود در آن بی نظیر است.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت خوزستان با بیان اینکه استحصال و تولید نمک دریایی توسط شرکت های بخش خصوصی با هدف ایجاد اشتغال و بهره گیری از ظرفیت های طبیعی منطقه صورت می گیرد افزود: با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته امکان افزایش تولید نمک دریایی در این منطقه وجود دارد.
حسن زاده بیان کرد: امکان صادرات نمک دریایی بندر ماهشهر با بسته بندی مناسب وجود دارد که در صورت بسته بندی ارزش افزوده بیشتری نصیب تولیدکنندگان نمک دریایی خواهد شد.
وی بخش هایی از سواحل خوزستان را مستعد تولید نمک دریایی عنوان کرد و افزود: در صورت وجود سرمایه گذار بخش خصوصی، مجوز قانونی برای بهره برداری و استحصال نمک دریایی صادر می شود.
حسن زاده تصریح کرد: استحصال و تولید نمک دریایی از طریق های حوضچه های تبخیری با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست صورت می گیرد.
پارسال حدود 350هزار تن نمک دریایی در حوضچه های تبخیری در ماهشهر تولید و استحصال شد.
بندر ماهشهر در 100 کیلومتری جنوب شرقی مرکز استان خوزستان واقع شده است.
این منطقه با داشتن 22 واحد پتروشیمی و تولید سالانه 26میلیون تن، بزرگترین قطب تولید مواد پتروشیمی در ایران و خاورمیانه است.