کوروش بهادری در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: بر اساس تجزیه و تحلیل نقشه ها و تصاویر ماهواره ای ، بیشتر مناطق و شهرهای بندری و ساحلی خوزستان دمای 50درجه بالای صفرو رطوبت افزون بر 95درصد را برای چندین بار در تابستان امسال تجربه خواهند کرد.
وی افزود: این وضعیت جوی در مناطق ساحلی خوزستان ، تحت تاثیر فعالیت مجدد توده هوای جنب حاره ای و کشیده شدن رطوبت خلیج فارس به مناطق ساحلی استان خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار داشت:با وجود استقرار هوای گرم و سوزان و مرطوب در بنادر جنوبی خوزستان ، تردد شناورهای صیادی و تجاری در آبهای شمال غرب خلیج فارس مناسب بوده و مشکل خاصی ندارد.
در همین حال مدیریت بحران استانداری خوزستان نسبت به تداوم گرمای شدید توام با شرجی نفسگیر در مناطق ساحلی خوزستان هشدار داد و از دستگاههای اجرایی خواست تدابیرلازم را برای بروز حوادث احتمالی بخصوص قطعی برق اتخاذ کنند.
مراکز درمانی مناطق ساحلی خوزستان نیز برای پذیرش احتمالی افراد گرمازده به حال آماده باش درآمدند
در طول تابستان گزارش های متعددی از قطع طولانی مدت برق در اوج گرما دریافت شده بود که همین امر مشکلاتی برای مردم بخصوص گرمازدگی به وجود آورد.
مناطق ساحلی خوزستان در تابستان هوای بسیار گرم و نفسگیری را پشت سر گذاشتند که در 50سال گذشته بی سابقه بود.
تداوم گرمای بالای 54درجه در مناطق ساحلی خوزستان به گونه ای بود که سبب کاهش ساعات اداری و افزایش بی سابقه مصرف برق شد.
گفته می شود گرمای شدید خسارات زیادی به فضای سبز مناطق ساحلی و اراضی کشاورزی وارد کرده است.
تابستان گرم و سوزان و طولانی فصل گرما در خوزستان ، سبب شده که برخی ساکنان مناطق ساحلی و بندری خوزستان بخصوص آبادان ، خرمشهر و ماهشهر به نقاط خوش آب و هوای کشور مهاجرت کنند.