۱۹ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶

حادثه برای یک لندینگ کرافت در مسیر بندر پل به لافت

در پی حادثه به گل نشستن یک فروند لندینگ‌کرافت حامل بیش از ۴۰ دستگاه خودرو در مسیر دریایی بندر پهل به لافت، دادستان شهرستان قشم ضمن صدور دستور توقف فعالیت این شناور، مالک آن را برای پاسخگویی احضار کرد.
کد خبر: ۱۰۴۵۳۳

حادثه برای یک لندینگ کرافت در مسیر بندر پل به لافت

 

به گزارش خبرنگارمانا از بندرعباس،  لندینگ‌کرافتی که در مسیر پهل–لافت در حال تردد بود، دچار حادثه شد و مسافران و رانندگان خودروها برای ساعاتی در گرمای شدید منطقه گرفتار شدند.
عبدالرزاق نریمانی، دادستان شهرستان قشم، اعلام کرد: با هدف بررسی دقیق علت حادثه و جلوگیری از تکرار موارد مشابه، فعالیت این شناور تا اطلاع ثانوی متوقف و مالک آن احضار شده است.
وی افزود: تمامی هزینه‌های دریافتی از مسافران و مالکان خودروها، از جمله مبالغ بلیط، باید در اسرع وقت بازگردانده شود.
دادستان قشم تأکید کرد: دستگاه قضایی در برخورد با هرگونه تخلف یا ایجاد نارضایتی عمومی، به‌ویژه در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی، قاطعانه و بدون اغماض عمل خواهد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار