به گزارش مانا، محمد مهدی بنچاری با بیان اینکه استان بوشهرهمواره در ایام نوروز مورد استقبال جمعیت زیادی از گردشگران قرار میگیرد افزود: برهمین اساس تاکنون چهار جلسه هماهنگی بین ارگانهای مسئول امور بندر برگزارشده است.
وی با تاکید برضرورت مناسب سازی ناوگان حمل و نقل دریایی سنتی استان بوشهر، گفت: یکی از معضلات ما وجود شناورهای سنتیهستند که به لحاظ کمبود استاندارد و ایمنی در سوانح و حوادث گوناگون در معرض خطر جدی قرار دارند، به همین دلیل تاریخ معینی را تعیین و اعلام کردهایم تنها در صورتی که خود را به استاندارد برسانند میتوانند در سرویس نوروز ۹۶ قرار بگیرند و خدمات رسانی کنند.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهربا تاکید براهمیت ایمنی سفرهای دریایی، گفت: شناورهای امداد و نجات دریایی با تجهیزات پیشرفته در بنادر بوشهر، خارگ، دیر، عامری و عسلویه مستقر است و امدادگران به صورت شبانهروزی آماده خدمات رسانی هستند.در صورت وقوع مشکل تعدادی قایق را انتخاب کردهایم که معروف به همراهان ناجی هستند و آموزشهای لازم را هم دیدهاند. برای مسافران نوروزی نیز آموزش ایمنی لازم را خواهیم داشت.
بنچاری در خصوص تدارکات برای اسکان مسافران نوروزی در نوار ساحلی بندر، گفت: از آنجا که جایگاه خدماتدهی به مهمانان نوروزی باید حداقل استاندارد را داشته باشد، مکانهای آنها را مشخص و در سطح شهر تبلیغ کردهایم و از مسافران میخواهیم جز این مکانها از جای دیگری استفاده نکنند.
وی با بیان اینکه با استفاده از تجارب گذشته نوروز ۹۶ را هر چه بهتر پشت سرخواهیم گذاشت، گفت: حدود دو میلیون مسافر در سال گذشته در سطح بندر بوشهر تردد داشتند و در این میان بندر گناوه به تنهایی پذیرای چهار میلیون مسافر در نوروز بود.
بنچاری گفت: اسکله مسافربری والفجر آماده خدماتدهی به مسافران نوروزی است و کشتیهایی که به سمت خارگ میروند از آنجا مسافران را سوار میکنند. این پایانه مسافربری به مساحت ۴۰۰ متر دارای سالن مسافری با ظرفیت ۴۵۰ نفر است که در جابجایی مسافران دریایی بین بندر بوشهر و جزیره خارگ نقش بسزایی دارد.
وی همچنین با بیان لزوم ایجاد یک ترمینال مسافری در مرکز استان بوشهر گفت: ایجاد این ترمینال مسافری در دست مطالعه است.