دبیر ستاد ساماندهی سواحل استان مازندران در گفتگو با خبرنگار مانا بابیان اینکه فرمانداری های شهرستان های ساحلی نقش بسزایی در ستاد ساماندهی سواحل این استان ایفا می کنند، گفت: حضور، سرکشی و بازدید از نقاط ساحلی، ارسال به موقع گزارش اقدامات و آمار غرق شدگان به ستاد ساماندهی سواحل استان از جمله وظایف آنها محسوب می شود.
عیسی طوسی برگزاری جلسات پیگیری به منظور بررسی علت غرق شدگان و انجام اقدامات پیشگیرانه، پیگیری و حمایت از اجرای برنامه های فرهنگی و تبلیغی در طرح ها و نقاط ساحلی، ابلاغ دستورالعمل ها و نتایج بازرسی های وزارت کشور و استانداری به ادارات ذیربط را از دیگر وظایف این کمیته عنوان کرد.
به گفته این مقام مسئول در استانداری مازندران، صدور احکام اعضای ستاد ساماندهی شهرستان و روسا و اعضای کمیته های مربوطه، برنامه ریزی و پیگیری برای حضر مستمر ناجیان غریق، عوامل ناجا و هلال احمر در نقاط حادثه خیز نیز توسط فرمانداری های شهرستان های ساحلی صورت می گیرد.
وی پیگیری ساماندهی جدی تفرجگاه ها و استراحتگاه های ساحلی از نظر بهداشت، امنیت، قیمت خدمات، مسائل فرهنگی و اخلاقی و نیز پیگیری تشویق مدیران و فرمانداران فعال و کوشا در امر ساماندهی سواحل و نیز تذکر و برخورد با مدیران ذی ربط که در ساماندهی سواحل کوتاهی کرده اند را از دیگر اقدامات فرمانداری های شهرستان های ساحلی عنوان کرد.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استان مازندران، پیگیری تصویب یکسان سازی قیمت خدمات و کالا و محل های اسکان مراجعین و نظارت بر حسن انجام آنها را نیز در حوزه اختیارات فرمانداری ها اعلام کرد.
طوسی اذعان داشت: ایجاد و افزایش طرح های جدید در محل های مورد نیاز و با استفاده از بخش خصوصی و غیر دولتی توسط فرمانداری ها صورت می گیرد.
وی گفت: راه اندازی تیم های بازرسی و نظارت مستمر بر طرح های سالم سازی و نقاط حادثه خیز و ممنوعه و فعالیت شهرداری ها، بخشداری ها، دهیاری ها و ادارات شهرستان های ذی ربط ، انجام تبیلغات شهری و جاده ای به منظور جلوگیری از تلفات انسانی و نا هنجاری های اخلاقی و ایجاد پایگاه های راه نمای مسافرین در ورودی شهرها را از سوی فرمانداری ها مدیریت می شود.
وی به ساماندهی جت اسکی ها و قایق های تفریحی ، آموزش و تجهیز ناجیان غریق و استفاده از حامیان تبلیغاتی برای تهیه ملزومات مصرفی سواحل که قابلیت تبلیغی برای آنها میسر است نظیر سایه بان، بویه نجات و ... برای ناجیان غریق توسط فرمانداری ها اشاره کرد.
به گفته طوسی، برنامه ریزی و تاکید به ادارات مسئول در امر امداد و نجات و نظارت دقیق بر حضور ناجیان غریق و پرهیز جدی از ارائه آمارهای غیرواقعی از سوی فرمانداریهای شهرستان های ساحلی در قالب یکی از کمیته های ستاد ساماندهی سواحل استان پیگیری می شود.
مدیر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران خاطرنشان ساخت: دقت کافی و لازم در اجرای دستورالعمل های ارسالی وزارت کشور به منظور وحدت رویه و پرهیز از اعمال نظرهای سلیقه ای در اجرای آن، ابلاغ عدم استفاده از برخی پیمانکاران و افراد مسئول در طرح ها و جلوگیری ار احداث و راه اندازی طرح های بانوان در مجاورت ساختمان های بلند مرتبه و با مشرف به طرح از دیگر وظایف فرمانداری های شهرستان های ساحلی است.
وی بیان داشت: هماهنگی و هم افزایی میان دستگاه های امدادی نظیر هلال احمر و اورژانس به منظور استفاده بهینه از آنها و پرهیز از تمرکز آنها در نقاط خاص و پیگیری پرهیز از اعمال سلیقه و نفوذ بر هیات های نجات غریق در استفاده نامناسب از اعتبارات تخصیص یافته به ناجیان غریق توسط فرمانداری ها مدیریت می شود.