۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳

دستور اوسط هاشمی برای تهیه سند توسعه تجارت دریایی

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بندر چابهار با دارا بودن شرایط ویژه، باید به عنوان یک بندر ملی معرفی و برخی از شرکت‌های خطوط کشتیرانی در آن مستقر شوند.
نویسنده: حميد کیاسی
کد خبر: ۵۹۴۲۹
دستور اوسط هاشمی برای تهیه سند توسعه تجارت دریایی  به گزارش مانا، علی اوسط هاشمی در شورای ترانزیت دریایی استان اظهار کرد: با توجه به اینکه فعال‌ترین کارگاه توسعه در بندر شهید بهشتی چابهار را داریم اما متأسفانه سال‌های مدیدی است که ظرفیت تخلیه و بارگیری بندر چابهار 2.5 تن باقی مانده است. بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این میزان در سال آینده به 6 میلیون تن خواهد رسید.
وی ادامه داد: در کمتر از یک سال، یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای استان جذب کرده‌ایم و هم اکنون در مسیر تجهیز بندر چابهار هستیم و امیدواریم با اتمام کار عملیاتی، علاوه بر تخلیه‌ی بار در بندر ،نصب اسکله را هم در این بندر شاهد باشیم.
استاندار از مسئولین استان خواست راهکارهای جذب تجار و بازرگانان در بندر شهید بهشتی چابهار را بررسی کنند و افزود: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که مقصد کالاهای افغانستان چابهار باشد و فعالیت‌های تجاری این کشور در پایانه میلک افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه یک بخش جذب تجار تشکیل دفاتر شرکت‌های کشتیرانی است اضافه کرد: برای ورود به بخش ترانزیت، تجارت و رونق بخشیدن باید سند آن را آماده و راهکارهای موثر را بررسی کنیم.
استاندار پل میلک را یک راه برای رونق اقتصاد دو کشور ایران و افغانستان دانست و اظهار کرد: هر چه زودتر باید کلنگ زنی پل میلک صورت گیرد و احداث شود تا روابط بین دو کشور ایران و افغانستان توسعه یابد.
استاندار با بیان اینکه این استان آمادگی سرمایه‌گذاری مشترک با کشور روسیه در بندر چابهار را دارد افزود: باید روسیه را به عنوان یک فرصت تجاری دانست و برای توسعه روابط با این کشور تلاش کرد.
وی ادامه داد: حضور در نمایشگاه تولیدات و توانمندی‌های ایران در روسیه برای استان بسیار مهم است چرا که می‌تواند توانمندی‌های خود در بخش‌های مختلف به نمایش گذارد.
این مسئول تصریح کرد: برای دعوت از سفیر روسیه به استان اقداماتی باید صورت گیرد و در صورت نهایی شدن، نمایشگاهی از تولیدات دریایی، و همچنین خرما و پسته و مواردی که قابلیت رقابت دارند را به آن‌ها معرفی و بازارهای آن‌ها را هدف قرار دهیم.
این مسئول بیان کرد: هیئت‌هایی که به کشورهای مختلف اعزام می‌شوند باید هدفمند، تخصصی و موضع محور باشند تا شاهد نتایج مطلوبی باشیم چرا که اگر اعزام این هیئت‌ها رابطه‌ای باشد نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد.
وی اضافه کرد: قرارداد توسعه و تجهیز بندر چابهار به مبلغ 13 هزار و 480 میلیارد ریال منعقد شده است.
وی افزود: تاکنون 145 هیئت تجاری از 45 کشور برای بررسی بازار ایران اقدام کرده‌اند، این در حالی است که هنوز لغو تحریم به پایان نرسیده است.
برچسب ها: چابهار
ارسال نظرات
آخرین اخبار