۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸

گردشگری دریایی؛پیاده روی در ساحل و شنا در آب نیست

متاسفانه درک عموم مردم از گردشگری دریایی در شمال کشور پیاده روی در ساحل و شنا کردن در آب است در حالیکه می توان با بکارگیری شناورهای تفریحی و رستوران های دریایی در طول سواحل، مفهوم جدیدی از گردشگری دریایی را پیش روی گردشگران ورودی به استان قرار داد.
نویسنده: حسنا شمس آرا
کد خبر: ۵۶۲۱۸
گردشگری دریایی؛پیاده روی در ساحل و شنا در آب نیست
دلاور بزرگ نیا به خبرنگار مانا در خصوص مناطق نمونه گردشگری ساحلی گفت: در طول سواحل استان مازندران بیش از بیست منطقه گردشگری ساحلی مصوب هیئت دولت وجود دارد که در تلاش هستیم زیرساختهای گردشگری را به بهترین شکل و با کیفیت بالا در این مناطق ایجاد کنیم.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران عنوان کرد: پس از ایجاد زیرساختهای اولیه این مناطق گردشگری در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی قرار می گیرند تا انواع امکانات گردشگری دریایی در آنها ایجاد شود.
به گفته این مقام مسئول در استان مازندران هر ساله در ردیف اعتبارات ملی و استانی مبالغی برای ایجاد زیرساختهای گردشگری در مناطق نمونه ساحلی اختصاص می یابد.
وی یادآور شد: تاکنون در این مناطق گردشگری ساحلی، امکاناتی نظیر راه دسترسی و کمپینگ های اقامت موقت ایجاد شده است.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران در ادامه تاکید کرد: برخی از این مناطق گردشگری ساحلی هم اکنون برای ایجاد امکانات گردشگری دریایی در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی قرار گرفته اند.
بزرگ نیا اعلام کرد: به عنوان مثال منطقه نمونه گردشگری ساحلی فرح آباد ساری به عنوان یکی از موفق ترین طرح های استان قابل معرفی است که اقدامات خوبی در زمینه ایجاد امکانات اولیه گردشگری در آن انجام شده است اما باید امکانات بیشتر و مدرن تری در آن نیز ایجاد شود.
به گفته این مقام مسئول در استان مازندران آنچه که مطلوب اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران در زمینه توسعه گردشگری دریایی است، ایجاد اسکله، شناور، رستوران و ماریناهای دریایی در سواحل استان است.
وی در ادامه گفت: هم اکنون بسیاری از گردشگران ورودی به استان دارای شناورهای کوچکی هستند که این شناورها در مسیرهای مختلف به وسیله خودروی شخصی خود جابه جامی کنند.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران اظهار داشت: می توان با ایجاد حوضچه های آرامش و یا به عبارتی ماریناهای دریایی، علاوه بر ایجاد پارکینگ مناسب برای این شناورهای تفریحی، فضای گردشگری مناسبی را نیز ایجاد کرد.
این مقام مسئول در استان مازندران همچنین بر لزوم ساخت اسکله های تفریحی و توریستی در طول نوار ساحلی استان توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی تاکید کرد.
به گفته وی، حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی در معرفی و علاقه مندی سایر سرمایه گذاران برای ورود به بخش گردشگری ساحلی و دریایی بسیار موثر خواهد بود.
وی متذکر شد: متاسفانه در حال حاضر درک عموم مردم از گردشگری دریایی در شمال کشور پیاده روی در ساحل و شنا کردن در آب است در حالیکه می توان با بکارگیری شناورهای تفریحی و رستوران های دریایی در طول سواحل، مفهوم جدیدی از گردشگری دریایی را پیش روی گردشگران ورودی به استان قرار داد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران اذعان داشت: هم اکنون در بخش غربی استان نظیر کلارآباد، نور و نوشهر سرمایه گذاران بخش خصوصی در حال ساخت برخی امکانات گردشگری دریایی از جمله اسکله تفریحی هستند.
وی اظهار امیدواری کرد: ساخت چنین امکاناتی در سایر بخش های استان به زودی از شتاب بیشتری برخوردار شود تا شاهد رونق گردشگری دریایی در استان باشیم.
برچسب ها: گردشگری دریایی
ارسال نظرات
آخرین اخبار