mana.ir

کد خبر: ۴۸۵۲۲ |
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۱۸ تير ۱۳۹۳

جزیره هرمز نظامی-گردشگری می شود

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از جزیره هرمز در اختیار تشكیلات نظامی و بخشی دیگر در اختیار حوزه گردشگری قرار می گیرد.

جزیره هرمز نظامی-گردشگری می شودمنصور آرامی با اشاره به تصویب کلیات لایحه الحاق جزیره هرمز به منطقه آزاد قشم توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، در گفتگو با مانا ضمن تشریح نظر مخالفان این طرح گفت : مخالفین معتقد بودند باید موقعیت منطقه نظامی این جزیره حفظ شود و بر اساس نامه ای كه پیش از این ستاد نیروهای مسلح تقدیم مجلس كرده بود مصوب شد بخشی از هرمز در اختیار ستاد مشترك و تشكیلات نظامی قرار گیرد و بخشی دیگر با رای موافق نمایندگان به منطقه آزاد قشم بپیوندد.
وی با اشاره به تعیین محدوده منطقه گردشگری و بخش نظامی جزیره هرمز تصریح كرد: مقرر شد این لایحه به صورت دو شوری در کمیسیون مربوطه با در نظر گرفتن نظر ستاد کل نیروهای مسلح بررسی شود .
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربیننده ها
آخرین اخبار
پرطرفدارترین