۲۲ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۳

برگزاری همایش صید سنتی در بندرعباس

همایش صید سنتی در دانشگاه هرمزگان بندرعباس برگزار شد.
نویسنده: آتوسا اميری
کد خبر: ۴۲۲۸۹
src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/764b7be0-db34-4e26-a7fa-fa43c968680f_260_199.jpg' class='img_convert' title='برگزاری همایش صید سنتی در بندرعباس' alt='برگزاری همایش صید سنتی در بندرعباس'>به گزارش مانا از بندرعباس، هدف از برگزاری این همایش که با حضور «الیویر راندین» یکی از دانشجویان دکتری رشته شیلات در دانشگاه نروژ برگزار شد ، افزایش اطلاعات دانشجویان رشته شیلات و زیست دریا دوره دکتری بر روی صید خرد یا همان صید سنتی بوده است.

استان هرمزگان به دلیل موقعیت خاص و برخوردار بودن از نوار ساحلی بسیار گسترده و همچنین دسترسی به آبهای آزاد و ذخایر بزرگ آبزیان، یکی از استانهای برتر در زمینه شیلات محسوب می‌شود.

دانشگاه هرمزگان در مقطع دکترا، از رشته تولید و بهره‌برداری شیلات دارای دانشجو است.

در حال حاضر، صید سنتی در استان هرمزگان بومی‌سازی شده و این همایش نیز به منظور آشنایی دانشجویان مقطع دکترای دانشگاه هرمزگان با متولوژی و چگونگی بررسی جامعه صیادی سنتی برگزار شد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار