۰۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳

کشف کالای قاچاق از یک لنج باری در بندر شیو

جانشین فرمانده انتظامی استان هرمزگان از کشف ۱۶۱ هزار عدد انواع قرص و داروی ضدعفونی‌کننده غیرمجاز در بازرسی از یک فروند لنج باری در بندر شیوع خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۳۵۳

کشف کالای قاچاق از یک لنج باری در بندر شیو

 

به گزارش مانا از بندرعباس، تیمور دولتیاری، جانشین فرمانده انتظامی هرمزگان، با اعلام این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در بندر شیوء(شهرستان پارسیان) در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و جرایم اقتصادی، حین گشت‌زنی در گمرک، به یک فروند لنج باری مشکوک شدند.
وی افزود: با هماهنگی صورت گرفته و همکاری مأموران حراست بندر، بازرسی از شناور مذکور انجام و در نتیجه، مجموعاً ۱۶۱ هزار عدد انواع قرص و داروی ضدعفونی‌کننده فاقد مجوز قانونی کشف و ضبط شد.
دولتیاری ارزش این محموله قاچاق را طبق اعلام کارشناسان اقتصادی، ۸۴ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: پرونده قضایی برای متخلفان تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذی‌صلاح ارسال شده است.

ارسال نظرات
آخرین اخبار