۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶

آمادگی سواحل مازندران برای استقبال از مسافران نوروزی

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مازندران از آمادگی این استان برای استقبال مسافران نوروزی به سواحل این استان خبر داد و گفت: ستاد اجرایی خدمات سفر استان جلسات خود را برای سفر‌های نوروزی آغاز کرده است.
کد خبر: ۱۰۶۰۸۰

آمادگی سواحل مازندران برای استقبال از مسافران نوروزی

 

حسین ایزدی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مانا از آمادگی این استان برای استقبال مسافران نوروزی به سواحل این استان خبر داد و گفت: ستاد اجرایی خدمات سفر استان جلسات خود را برای سفر‌های نوروزی آغاز کرده است.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مازندران، ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود همچون سال‌های گذشته بخش زیادی از مردم کشورمان برای تعطیلات نوروزی به مازندران سفر کنند که بخش عظیمی از این مسافران ورودی، به شهر‌های ساحلی استان وارد می‌شوند.

وی با اشاره به آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی مازندران در قالب ستاد اجرایی خدمات سفر استان برای میزبانی از مسافران نوروز ۱۴۰۵، اذعان داشت: وضعیت موجود تأسیسات گردشگری، ظرفیت مراکز اقامتی، میزان آمادگی دستگاه‌های اجرایی و همچنین آمار ورود گردشگران به استان بررسی و گزارش آن در جلسه ستاد خدمات سفر ارائه شده است.

ایزدی با بیان اینکه اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان به‌عنوان دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر مازندران تعیین شد؛ افزود: ابلاغ مسئولیت کمیته‌ها توسط دبیر ستاد تهیه و به تأیید استاندار و رئیس ستاد اجرایی خدمات سفر استان می‌رسد.

به گفته وی، در جلسه اخیر ستاد، رؤسای کمیته‌های ۱۵‌گانه موظف شدند ظرف مدت ۱۰ روز نسبت به تشکیل جلسات کمیته‌ها اقدام کرده و برنامه‌های عملیاتی، رویکرد‌های تحولی و برنامه‌های نوآورانه خود را حداقل یک ماه پیش از آغاز سفر‌های نوروزی به دبیرخانه ستاد ارسال کنند.

مدیرکل اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان مازندران گفت: فرمانداران شهرستان‌ها به‌عنوان رؤسای ستاد اجرایی خدمات سفر در سطح شهرستان‌ها، اقدامات لازم را برای تشکیل ستاد، تعیین پیش‌بینی‌ها و هماهنگی‌های مورد نیاز در حوزه خدمات‌رسانی انجام دهند.

دبیر ستاد خدمات سفر استات مازندران با اشاره به فعالیت دفاتر امور شهری و شورا‌ها گفت: با هماهنگی شهرداران، اقدامات لازم برای مناسب‌سازی فضا‌های شهری، نصب تابلو‌های راهنمای گردشگری و زیباسازی مبادی ورودی شهر‌ها را انجام داده و گزارش اقدامات را به دبیرخانه ستاد ارسال کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار