۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
استاندار هرمزگان:

روش حکمرانی مناطق آزاد نیازمند تغییر است/ لزوم افزایش بهره‌وری در مناطق آزاد

استاندار هرمزگان گفت: پیرو جلسات و گفت‌و‌گو‌های مفصل حرفه‌ای و تخصصی که با دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی داشته‌ایم، جمع‌بندی من در حوزه مناطق آزاد این است که ما باید یک روش حکمرانی جدید را در اداره مناطق آزاد باز تعریف کنیم.
کد خبر: ۱۰۵۸۳۳

روش حکمرانی مناطق آزاد نیازمند تغییر است/ لزوم افزایش بهره‌وری در مناطق آزاد

 

به گزارش خبرنگار مانا از بندرعباس، محمد آشوری تازیانی در آیین معارفه مدیرعامل جدید سازمان منطقه آزاد قشم اظهار کرد: هرمزگان دارای دو منطقه آزاد، پنج منطقه ویژه اقتصادی و یک منطقه توسعه‌گرا تحت عنوان مکران است.

وی با اشاره به نوع رویکرد و قاعده‌ای که مقام معظم رهبری بر اساس ابلاغ سیاست‌های توسعه دریا پایدار قرار دادند، افزود: نقش و نسبت مناطق آزاد به ویژه جزایر قشم و کیش در این ابلاغیه مهم مشخص شده که در این بین، مختصات جزیره قشم متفاوت است.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه منطق حرکت توسعه، تاکید دارد که این مهم باید در بخش‌های مختلف دنبال شود، عنوان کرد: توسعه دریا پایه و آنچه که در قانون برنامه هفتم براساس سیاست‌های ابلاغی تدوین شد، ۱۰ محور اساسی را نشانه‌گذاری کرده است.

آشوری تازیانی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: اگر بخواهیم ایران را آباد کنیم و هرمزگان را به عنوان پهنه راهبردی کشور که هم کارکردهای ملی و هم کارکردهای بین المللی دارد معرفی کنیم قطعاً نقش مناطق آزاد و مناطق ویژه مهم و حائز اهمیت است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه نزدیک به ۳۵ سال از تاسیس این منطقه آزاد می‌گذارد و قشم به سمت بهبود وضعیت شاخص‌ها در بخش‌های مختلف در حال حرکت است، توضیح داد: پیرو جلسات و گفت‌وگوهای مفصل حرفه‌ای و تخصصی که با دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی داشته‌ایم، جمع‌بندی من در حوزه مناطق آزاد این است که ما باید یک روش حکمرانی جدید را در اداره مناطق آزاد باز تعریف کنیم تا بهره‌وری افزایش و هزینه‌ها کاهش پیدا کند.

استاندار هرمزگان پاسخ داد: ساختارها، گفتمان، رویکردها، روش‌ها، عملکردها و رفتارهای ما در چارچوب استانداردهای خودش قرار ندارد و این مباحث همگی موجب افزایش هزینه‌ها شده است.

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار