۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۶

یکی از نقاط ضعف سواحل مکران کمبود مرزهای رسمی است/ تقویت معیشت و اشتغال مرزنشینان شرق هرمزگان با توسعه مرز‌های رسمی دریایی

نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: ایجاد مرزهای رسمی در بنادر سیریک، گوکسر و کوهستک می‌تواند زمینه‌ساز رونق معیشت، افزایش اشتغال و تحقق توسعه متوازن در سواحل مکران باشد.
کد خبر: ۱۰۴۶۴۴

یکی از نقاط ضعف سواحل مکران کمبود مرزهای رسمی است/ تقویت معیشت و اشتغال مرزنشینان شرق هرمزگان با توسعه مرز‌های رسمی دریایی

 

سید عبدالکریم هاشمی نخل‌ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مانا در بندرعباس با اشاره به بازدید اخیر کارگروه مرزهای کشور از سواحل شرق استان اظهار کرد: با اقدامات مفید و مؤثر فرمانداری‌ها، گمرک، بنادر و بخش خصوصی، بخش زیادی از خواسته‌ها برای فراهم‌سازی شرایط استقرار مرز رسمی در بندر سیریک و گوکسر تأمین شده است و امیدواریم به‌زودی شاهد تحقق این موضوع باشیم.
وی افزود: همچنین انتظار می‌رود موضوع ایجاد مرز رسمی در بندر کوهستک نیز در دستور کار کارگروه مرز کشور قرار گیرد، چرا که یکی از نقاط ضعف سواحل مکران، کمبود مرزهای رسمی در این منطقه است.
هاشمی نخل‌ابراهیمی تأکید کرد: فعال شدن مرزهای رسمی دریایی در شرق هرمزگان، علاوه بر تقویت امنیت و تجارت، موجب احیای شغل‌های سنتی مردم منطقه در حوزه صیادی و تجارت دریایی خواهد شد و به رونق اقتصادی و پایداری جمعیت در سواحل جنوبی کشور کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: دریا از دیرباز تاکنون، اصلی‌ترین راه امرار و معاش مردمان جنوب، خصوصا در حوزه شرق هرمزگان و منطقه مکران بوده و نمی‌توان با موانع مختلف جلوی این ارتزاق را گرفت.

ارسال نظرات
آخرین اخبار