۰۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰

برگزاری رویداد نوآوری در پهنه خلیج‌فارس با تمرکز بر اقتصاد دریامحور

استاندار بوشهر از برگزاری رویداد نوآوری در پهنه خلیج‌فارس با تمرکز بر اقتصاد دریامحور با حضور کارآفرینان، نوآوران، سرمایه‌گذاران و صاحبان کسب و کار‌های موفق، در سال جاری خبر داد.
کد خبر: ۱۰۴۳۲۷

برگزاری رویداد نوآوری در پهنه خلیج‌فارس با تمرکز بر اقتصاد دریامحور

 

به گزارش مانا، استاندار بوشهر در نشست با دکتر علی عبدالعلی زاده، نماینده رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور با بیان اینکه توسعه اقتصاد دریامحور از تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و برنامه‌های دولت وفاق ملی است گفت: استان بوشهر ظرفیت‌های ارزنده‌ای در حوزه دریاپایه دارد، به همین خاطر بنا داریم در سال جاری، ضمن برگزاری رویداد نوآوری در پهنه خلیج‌فارس، فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری فنآورانه در جنوب کشور را با تمرکز بر اقتصاد دریامحور، برگزار، تبیین و معرفی کنیم.

ارسلان زارع  بر لزوم تامین تسهیلات برای پشتیبانی از صنایع مختلف از جمله صنعت آبزی‌پروری در استان بوشهر تاکید و خاطر نشان کرد: گردهمایی تخصصی با حضور کارآفرینان، نوآوران، سرمایه‌گذاران و صاحبان کسب و کار‌های موفق و استارتاپ‌های فعال (شرکت‌های نوآفرین) در حوزه اقتصاد دریاپایه، در سال جاری برگزار و راهکار‌های لازم برای اجرای پروژه‌های نوآورانه در حوزه زیست فناوری، تجارت صنایع دریایی، گردشگری دریایی و انرژی‌های تجدیدپذیر در این گردهمایی، بررسی می‌شود.

زارع با اشاره به لزوم اتصال بندر بوشهر  و سپس عسلویه به راه آهن سراسری تصریح کرد: پیگیری تامین اعتبار برای فعال شدن پروژه در دستور کار قرار دارد و می‌توان به گونه‌ای برنامه‌ریزی کرد که در یک دوره پنجساله، تکمیل و بهره‌برداری از این خط ریلی وجود داشته باشد.

دکتر عبدالعلی زاده با تقدیر از تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار بوشهر، ضمن موافقت با درخواست‌های استاندار، دستورات لازم را به مدیران ذیربط صادر کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار