۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱

تخصیص ۴۰ میلیارد ریال جهت تأمین تجهیزات ناجیان غریق

معاون ستاد ساماندهی سواحل استانداری مازندران از تخصیص ۴۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تأمین تجهیزات لازم امداد و نجات ویژه ناجیان غریق مستقر در نوار ساحلی استان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۵۸۱

تخصیص ۴۰ میلیارد ریال جهت تأمین تجهیزات ناجیان غریق

 

فضل الله کیقبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با پیگیری‌های صورت گرفته امسال ۴۰ میلیارد ریال اعتبار جهت تأمین تجهیزات لازم امداد و نجات ویژه ناجیان غریق مستقر در نوارساحلی استان مازندران تخصیص یافته است.

معاون ستاد ساماندهی سواحل استانداری مازندران، گفت: این اعتبار برای خرید ادوات و تجهیزات امداد و نجات از جمله جت اسکی، موتور، نصب تابلو‌های شنا ممنوع، بویه و غیره هزینه شده است.به گفته وی، این میزان اعتبار برای تامین تجهیزات امداد و نجات در مناطق خطرآفری صورت گرفته است و تامین تجهیزات امداد و نجات در طرح‌های ساماندهی دریا به عهده بخش خصوصی است.

کیقبادی با تاکید بر ضرورت شنای گردشگران در طرح‌های ساماندهی دریا و عدم شنا در مناطق خطر‌آفرین گفت: همواره آمار‌های غرق شدگی‌ها حاکی از این است که تمام غرق شدگی‌ها در نقاط خارج از طرح‌های ساماندهی صورت گرفته است.

این مقام مسئول در استانداری مازندران، تصریح کرد: بر اساس آخرین مطالعات صورت گرفته، ۷۳۵ نقطه به عنوان نقطه حادثه خیز و شنا ممنوع در طول نوار ساحلی استان مازندران شناسایی شده‌اند.

به گفته وی، هر چند جهت حفظ ایمنی گردشگران در این نقاط ناجیان غریق جهت انجام خدمات احتمالی امداد و نجات استقرار یافته‌اند، اما به طور جد از گردشگران و بومیان مناطق ساحلی در خواست داریم از شنا کردن در این نقاط اجتناب کنند.

معاون ستاد ساماندهی سواحل استانداری مازندران، افزود: حضور ناجیان غریق در سواحل نقش مهمی در حفظ جان گردشگران خواهد داشت به طوریکه هر ساله شاهد آمار قابل توجهی از نجات گردشگران توسط ناجیان غریق هستیم.

وی با اشاره به اینکه حضور ناجیان غریق نقش مهمی در کاهش چشمگیر غرق شدگی‌ها خواهد داشت، بیان داشت: طرح‌های ساماندهی دریا نیز با مدیریت بخش خصوصی به گردشگرانی که قصد شنا در محیطی امن را داشته باشند در طول نوار ساحلی استان مازندران خدمات رسانی می‌کنند.

 

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار