شهرام فداکار در گفتگو با خبرنگار مانا با اشاره به سفر اخیر تیم کارشناسی معاونت محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست به بندرعباس جهت ارزیابی وضعیت محیط زیستی منطقه بعد از حادثه بندر شهید رجایی، اظهار داشت: در نخستین جلسه ای که با حضور استاندار در محل ستادر مدیریت بحران حادثه برگزار کردیم، کمیته "محیط زیست و سلامت" با هدف مدیریت وضعیت محیط زیست منطقه تشکیل شد.
مدیر کل دفتر حفاظت از زیست بوم های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، ادامه داد: بعد از جلسه بازدید میدانی در ستاد فرماندهی انجام و طی آن نقشه عملیاتی بررسی و مقرر شد تا سازمان های عضو کمیته بحران از جمله بهداشت، استاندارد، دامپزشکی و ... با بررسی فاکتورهای موجود و انجام عملیات میدانی، گزارشی از وضعیت و تعداد کانتینرهایی که حامل مواد فسادپذیر هستند به کیمته محیط زیست و سلامت ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه در محل حادثه تعداد زیادی کانتینر حاوی گوشت، مرغ و ماهی وجود دارد، خاطرنشان ساخت: بر این اساس مقرر شد نمونه برداری از محتوای کانتینرهای حامل مواد غذایی فسادپذیر بر اساس دستورالعمل ابلاغ شده از سوی سازمان حفاظت محیط زیست توسط سازمان دامپزشکی انجام شود و نتایج آن برای دفع به سازمان حفاظت محیط زیست اعلام شود.
به گفته فداکار، با انجام بررسی های میدانی در نهایت دو نقطه در قسمت شمالی بندر جهت نگهداری و مدیریت و بررسی کانتینرهای حاوی مواد فساد پذیر در نظر گرفته شده تا پس از مدیریت نهایی و تفکیک، نسبت به دفع مواد داخل کانتینرها اقدامات لازم با نظارت مستقیم سازمان حفاظت محیط زیست صورت گیرد.
مدیر کل دفتر حفاظت از زیست بوم های دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: امیدواریم با اقدامات در حال انجام در ستاد مدیریت بحران بندر شهید رجایی در قالب کمیته محیط زیست و سلامت بتوانیم در نهایت آسیبهای محیط زیستی احتمالی به سواحل و دریا را به حداقل برسانیم.