به گزارش مانا، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران نمایشگاه بینالمللی را فرصتی مغتنم برای معرفی صنعت شیلات به مخاطبان از جمله سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی عنوان کرد و گفت: مانع زدایی، پشتیبانی تولید و ایجاد بستر صادرات از مهمترین رویکردهای نمایشگاه هشتم است.
سید حسین حسینی افزود: تبادل افکار بدیع و توسعه همکاریهای اقتصادی و فنی، بازاریابی و شناخت امکانات تجاری و تولیدی در عرصه داخلی و بینالمللی و ایجاد بستر صادرات محصولات شیلاتی، ارائه پیشرفتهای داخلی و خارجی در عرصه صنعت شیلات و تقویت و بهبود سیستم توزیع و تسهیل ارتباطات تجاری و فنی از مهمترین اهداف این نمایشگاه است.
وی ارتقاء دانش فنی در تولید، عمل آوری و بازاریابی، ایجاد زمینه اشتغال بیشتر در صنعت شیلات کشور و معرفی پتانسیلهای جدید، فرهنگ سازی و ترویج الگوهای بهینه مصرف غذاهای دریایی و ایجاد بستر سازی نوین در تولید، بازاریابی و فروش محصولات شیلاتی، از جمله موضوعات مهم و قابل ارائه در این نمایشگاه بشمار میرود.
حسینی مهمترین ویژگیهای این نمایشگاه را توجه به شعار سال ۱۴۰۳ (جهش تولید با مشارکت مردم) برشمرد و ادامه داد: برگزاری ۱۳ کارگاه آموزشی که در سالن ۱۸ برگزار خواهد شد و اجرای ۱۱ برنامه در پنل تخصصی (IFEX TALK) در سالن ۳۸B از برنامههای جانبی این نمایشگاه است.
گفتنی است نمایشگاه هشتم شیلاتی این نمایشگاه به مدت ۴ روز، از تاریخ ۱۳ تا ۱۶ آذر ماه در محل دائمی نمایشگاههای جمهوری اسلامی، در سالنها A ۳۸ و B ۳۸ و۱۸ و ۳۵ در فضایی بیش از ۱۶ هزار متر مربع مفید با حضوربیش از ۱۴۱ شرکت داخلی، ۴ شرکت خارجی و از کشورهای چین، ترکیه و امارات متحده عربی، برگزار میشود و از ساعت ۸ تا ۱۶ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران پذیرای بازدید کنندگان است.