mana.ir

کد خبر: ۹۵۴۵۹ |
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۲

هشدار سطح نارنجی هواشناسی در مناطق ساحلی خوزستان/گردشگران احتیاط کنند

مدیرکل هواشناسی خوزستان با اعلام وضعیت نارنجی در مناطق ساحلی خوزستان از گردشگران خواست در گشت‌های دریایی در مناطق ساحلی استان احتیاط کنند.

هشدار سطح نارنجی هواشناسی در مناطق ساحلی خوزستان/گردشگران احتیاط کنند


محمد سبزه‌زاری درگفتگو با خبرنگار مانا افزود: مناطق ساحلی، فراساحلی و آبراهی خوزستان و آب‌های شمال غرب خلیج فارس تا روز سه‌شنبه مواج و توفانی است.

وی گفت: مناطق ساحلی خوزستان و آب‌های شمال غرب خلیج فارس در دو روز آینده به تناوب شاهد بارش باران و وزش باد نسبتاً شدید خواهند بود و بر همین اساس سفر‌های دریایی خطرآفرین است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان از صیادان و ملوانان خوزستانی خواست تا بهبود شرایط جوی سفر‌های خود را به تعویق بیندازند و قایق‌های گردشگری نیز فعالیت خود را متوقف کنند.

سبزه‌زاری افزود: به علت وزش باد شدید، احتمال واژگونی قایق‌های کوچک در آبراه‌های اروندرود و بهمنشیر و پاره شدن تور‌های ثابت صیادی وجود دارد.

وی از گردشگران و مسافران در مناطق ساحلی خوزستان خواست از حریم و بستر رودخانه‌ها فاصله بگیرند تا دچار حادثه نشوند.

در همین حال در پی وضعیت نارنجی هواشناسی در مناطق ساحلی خوزستان، گروه‌های امداد و نجات هلال احمر به حال آماده باش درآمدند.

مدیریت بحران استانداری خوزستان نیز از فرمانداران مناطق ساحلی خوزستان خواست تمهیدات لازم را برای پیشگیری و کنترل حوادث احتمالی و کمک رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی که در حال بازدید از جاذبه‌های طبیعی و دریایی خوزستان هستند به کار گیرند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربیننده ها
آخرین اخبار
پرطرفدارترین