سید مصطفی بهشتیان در گفتگو با خبرنگار مانا با اشاره به اینکه ارتقای ایمنی بنادر صیادی در اولویت سازمان شیلات ایران قرار دارد، بیان داشت: در همین راستا اواخر سال گذشته تدوین طرح جامع مطالعات ایمنی بنادر ماهیگیری به اتمام رسید.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، ادامه داد: این طرح جامع جهت اجرایی شدن از سوی سازمان شیلات ایران به سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان متولی اصلی بنادر کشور ابلاغ شده است.
به گفته وی، طبق طرح جامع تدوین شده در ۱۰ بندر صیادی کشور با نظارت سازمان بنادر و دریانوردی، تجهیزات استاندارد ایمنی نصب خواهد شد.
بهشتیان یادآور شد: تعداد ۹ بندر صیادی جهت نصب تجهیزات استاندارد ایمنی در سواحل جنوبی کشور واقع شده اند و یک بندر صیادی نیز در شمال تجهیزات ایمنی نصب خواهد شد.
وی در ادامه گفتههای خود خاطرنشان ساخت: این امر به دلیل تراکم بالای شناورهای صیادی در سواحل جنوبی کشور در خلیج فارس و دریای عمان است متناسب با نیاز حتماً در بنادر شمالی کشور نیز تجهیزات ایمنی نصب خواهد شد.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران، تصریح کرد: بودجه مورد نیاز جهت نصب تجهیزات استاندارد ایمنی توسط سازمان شیلات ایران تامین میشود.
وی اذعان داشت: بر اساس برآوردهای صورت گرفته، نصب تجهیزات ایمنی در ۱۰ بندر مذکور، بین ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز خواهد داشت.
معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، تاکید کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده، در صورت تخصیص اعتبارات لازم، قصد داریم در ۷۰ بندر صیادی کشور تجهیزات ایمنی استاندارد را نصب کنیم که این امر با تصویب و اختصاص بودجه سالانه امکان پذیر خواهد شد.
بهشتیان اظهار امیدواری کرد: با عزم جدی سازمان شیلات ایران در استانداردسازی ایمنی بنادر صیادی کشور و همکاری سازمان بنادر و دریانوردی در این زمینه در آیندهای نه چندان دور شاهد عدم وقوع حادثه در بنادر ماهیگیری و خسارات به جامعه صیادی کشور باشیم.