حسین تقیکهزاد در گفتگو با خبرنگار مانا افزود: طرح فولاد شادگان یکی از هشت طرح فولادی مهم کشور است که مطالعات جامع آن در سال ۱۳۸۲ به عنوان پیش نیاز برنامههای سوم، چهارم و پنجم توسعه اقتصادی کشور مطرح شد.
وی گفت: فاز نخست بزرگترین طرح توسعه فولاد خوزستان در بندر شادگان با فنّاوری ایرانی و روش احیای مستقیم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ وارد مدار تولید شد.
وی گفت: بخش فولادسازی این شرکت در حال اجراست و با عقد قرارداد فاز دوم آن با ظرفیت ۸۰۰ هزار تُن ظرفیت تولید این کارخانه به یکهزار و ۶۰۰ هزار تُن در سال افزایش خواهد یافت.
کهزاد افزود: در صورت تحقق اهداف پیشبینی شده در آینده با اجرا و وارد شدن فاز دوم به مدار تولید و اجرایی شدن طرحهای توسعه ظرفیت تولید کارخانه فولاد شادگان به چهار میلیون تن در سال خواهد رسید.
مجتمع فولاد شادگان یکی از هشت طرح مطالعات جامع فولاد کشور در راستای توسعه اشتغال در منطقه محروم بندر شادگان شامل دو بخش اصلی احیا و فولاد سازی است.
کارخانه فولاد بندر شادگان در بخش احیای مستقیم ۸۰۰ هزار تُن آهن اسفنجی در سال تولید و در بخش فولاد سازی نیز یک میلیون تُن شمش فولادی در سال به روش ریخته گری مداوم تولید میکند.