به گزارش مانا، حمیدالدین یوسفی اظهار داشت: اشتغال یکی از دغدغههای اصلی مسئولان کشور است و شهرستان کنارک ظرفیتهای خوبی برای سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال دارد.
وی افزود: در نشست کمیته تخصصی اشتغال طرحهای بزرگی با هدفگذاری بالا و اشتغالزایی قابل توجه در کنارک پیشبینی شده که برخی از این طرحها در سالهای اخیر راهاندازی شده است.
فرماندار کنارک گفت: با توجه به ظرفیت خالی شهرستان در برخی بخشهای اقتصادی انتظار میرود دستگاههای اجرایی مربوطه نسبت به شناسایی این ظرفیتها و معرفی آن به سرمایهگذاران اقدام کنند.
وی ادامه داد: مسئولان تلاش کنند تا خوشههای صنعتی به ویژه در بخش صید و صیادی و ماهیان صنعتی تکمیل شود تا با فرآوری، عملآوری و تبدیل ماهیان به فیله تعداد اشتغال را افزایش دهیم.
یوسفی اظهار داشت: آموزشهای فنی و حرفهای باید هدفمند بوده و مناسب با ظرفیت منطقه باشد و با توجه به نیاز شهرستان نیروی ماهر و متخصص به منظور به کارگیری در واحدهای مختلف تولیدی و خدماتی تربیت شوند.
وی تأکید کرد: بانکهای عامل در خصوص پرداخت تسهیلات به ویژه اخذ ضمانتها با متقاضیان طرحها همکاری و مساعدت لازم را داشته باشند.
فرماندار کنارک گفت: این شهرستان با ۲۰۰ کیلومتر مرز آبی و وجود بنادر صیادی نقش مهمی در تولید انواع آبزیان (ماهی و میگو) دارد.
وی اظهار داشت: ظرفیتهای بخش شیلات کنارک با معرفی و بیان چالشها، نقاط ضعف و قوت این صنعت و همچنین موانع پیشِ رو میتواند در افزایش اشتغال و توسعه این منطقه کمک کند.
یوسفی افزود: شهرستان کنارک با وجود ظرفیتهای فراوان در صنعت شیلات میتواند کمک فراوانی در جهت تامین بخشی از نیاز کشور در حوزۀ تامین آبزیان و همچنین ورود به بازارهای خارجی و ارزآوری نقش بسزایی داشته باشد.
وی ادامه داد: ایجاد پارک علم و فنّاوری تخصصی شیلات، مرکز علمی پژوهشی تخصصی شیلات، آزمایشگاه مرجع و ایجاد مراکز تحقیق و توسعه، بازارچه مرزی تخصصی شیلات و بورس تُن ماهیان بخشی از حلقههای مفقوده این صنعت است.