دلاور بزرگ نیا در گفتگو با خبرنگار مانا تصریح کرد: سرمایه گذار بخش خصوصی چندی پیش جهت ساخت اقامتگاه دریایی در محور غربی استان در حوزه شهرستان عباس آباد به اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مراجعه کرده بود.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، خاطرنشان کرد: با ارائه مطالعات انجام شده از سوی سرمایه گذار بخش خصوصی و بررسی آن در کارگروه گردشگری استان، موافقت اصولی برای ساخت اقامتگاه دریایی در آبهای ساحلی شهرستان عباس آباد صادر شد.
وی یادآور شد: بر اساس طرح ارائه شده از سوی سرمایه گذار بخش خصوصی این اقامتگاه دریایی در قالب تعدادی ویلا در وسط دریا ساخته خواهد شد.
این مقام مسئول در استان مازندران، بیان داشت: طبق مطالعات انجام شده این اقامتگاه دریایی به فاصله 300 متری از ساحل دریای عباس آباد ساخته خواهد شد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، تاکید کرد: طرح ارائه شده برای ساخت اقامتگاه دریایی در آبهای عباس آباد، تقریباً مشابه طرحی است که در ساخت اقامتگاه دریایی ترنج در کیش اجرا شده است.
وی با اشاره به اینکه شرایط آبهای دریای خزر در مقایسه با خلیج فارس بسیار متفاوت است، خاطرنشان ساخت: بنابراین جهت رعایت ایمنی کامل، مطالعات طرح ساخت اقامتگاه دریایی عباس آباد مطابق با مدل رفتاری دریای خزر تهیه شده است.
وی ساخت اقامتگاه دریایی در آبهای عباس آباد توسط بخش خصوصی را یکی از پروژه های مهم توریستی در استان مازندران معرفی کرد.
بزرگ نیا در ادامه گفته های خود به شناسایی هشت نقطه طلایی از نوار ساحلی مازندران که از قابلیت های لازم برای حضور سرمایه گذران بخش خصوصی نسبت به ایجاد هر گونه تاسیسات مرتبط با گردشگری دریایی برخوردارند، اشاره کرد.
این مقام مسئول در استان مازندران تاکید کرد: ساخت اقامتگاه دریایی در آبهای عباس آباد نیز یکی از موارد حضور سرمایه گذار بخش خصوصی در لکه های طلایی نوار ساحلی مازندران محسوب می شود.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران، اذعان داشت: امید می رود با اجرایی شدن این پروژه و بهره برداری از آن بتوانیم شاهد تحولی بی نظیر در ورود گردشگران به ویژه گردشگران خارجی به استان مازندران باشیم.
بزرگ نیا همچنین از افزایش ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در نوار ساحلی دریای مازندران خبر داد.
به گفته وی، همکاری اداره بنادر و دریانوردی استان با اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نقش موثری در راستای ساماندهی فعالیت های بخش خصوصی در نوار ساحلی مازندران داشته است که امیدواریم این همکاری ها ادامه داشته باشد.
مدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان مازندران بیان داشت: باید توجه کرد که طی سالهای اخیر شاهد تحولات جدی در بخش زیرساخت های گردشگری در مازندران بوده ایم.
وی ایجاد اقامتگاه های بوم گردی در روستاهای گردشگری را در جذب هر چه بیشتر گردشگران و جلب رضایت آنها بسیار پررنگ دانست.
این مقام مسئول در استان مازندران، اذعان داشت: حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی با تسهیلات ایجاد شده در سرمایه گذاری در نوار ساحلی می تواند به زودی استان مازندران را به قطب اصلی توریسم دریایی کشور تبدیل کند.