به گزارش خبرنگار مانا عضویت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در اتاق بازرگانی بین المللی چین (Ciccps) در دیدار رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و هیئت همراه با مدیرعامل این اتاق محقق شد.
دکتر محمد سعیدی با حضور در اتاق بازرگانی بین المللی چین (Ciccps) و دیدار با وانگ یانگو در شانگهای بر توسعه روابط دوجانبه و همکاری های فی مابین تاکید کرد.
اتاق بازرگانی بین المللی چین که توسط وزارت سازندگی این کشور به رسمیت شناخته شده است، اولین اتاق تخصصی برای ارائه خدمات به شرکت های خصوصی در چین بوده و وظیفه اش تسهیل همکاری های اقتصادی بین المللی شرکت های چینی و سایر شرکت های بین المللی است.
ارائه خدمات مالی، حقوقی، امنیت بین المللی، نوآوری های تک ( Hi Tech ) و همچنین ایجاد ارتباط قوی با کشورهای واقع در مسیر پروژه "یک کمربند - یک جاده" از اهم فعالیت های اتاق بازرگانی بین المللی چین است.
اتاق بازرگانی بین المللی چین تحت نهاد فدراسیون صنایع و بازرگانی، روابط خود را با دولت چین بنا کرده و تحت نظارت و مدیریت مستقیم کمیته ملی توسعه و اصلاحات (NDRC) و وزارت بازرگانی این کشور (MOFCOM) است که تنها نهاد محصول دو نهاد NDRC و MOFCOM به شمار می رود.
این اتاق بازرگانی لقب بهترین اتاق بازرگانی را برای سه سال متوالی از سال 2014 به خود اختصاص داد. اعضای این اتاق در حقیقت بزرگترین شرکت های چینی نظیر Lenovo, Alibaba, Geely Automobile, Shanghai Fosun, Baidu, Hainan Airlines, Sany, Yurun Group, Shagang Group, New Hope, Zijin Mining, Aux Group, KPMG, Macrolink Group, Hongdou Group, Zhengbang Group و غیره هستند.
اتاق بازرگانی بین المللی چین تنها نهاد ارائه اطلاعات به NPC و CPPCC بوده و در حقیقت پل میان دولت و کارآفرینان خصوصی است که به ارائه خواسته های آنان می پردازد. این نهاد از شبکه قوی و گسترده ای برخوردار بوده که آن را تا سازمان های دولتی سایر کشورها و سازمان های غیر دولتی در 200 کشور دنیا گسترش داده است.