عبدالرضا مهاجری نژاد در گفتگو با خبرنگار مانا گفت: هم اکنون طرح توسعه جزایر خلیج فارس به عنوان یکی از برنامه های کلان کشور مطرح است.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، افزود: به این منظور سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز، طرح توسعه گردشگری دریایی و ساحلی در این جزایر را در دستور کار خود قرار داده است.
وی خاطرنشان ساخت: ایجاد طرح های گردشگری در جزایر خلیج فارس می تواند به عنوان یکی از مهمترین راه های توسعه گردشگری دریایی در جنوب کشور مطرح شود. در این راستا پیشنهاداتی از سوی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در راستای توسعه گردشگری جزایر خلیج فارس جهت تصویب نهایی برای اجرایی شدن این طرح ها تهیه و به مقامات مربوطه ارائه شده است.
مهاجری نژاد بیان کرد: با تصویب طرح های تهیه شده از سوی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری به زودی شاهد آغاز اجرای طرح های گردشگری در جزایر خلیج فارس خواهیم بود.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری، تاکید کرد: در خلیج فارس بیش از 30 جزیره و جود دارد که در اکثر آنها قابلیت فراهم کردن ورود گردشگران وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه در اطراف جزایر کیش که مدیریت آن به عهده سازمان منطقه آزاد کیش است، تعداد زیادی جزایر اقماری وجود دارد، بیان کرد: پیشنهاداتی از سوی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری به سازمان منطقه آزاد کیش جهت فراهم کردن امکان بهره برداری گردشگری از این جزیره ارائه شده است.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، افزود: به طور مثال یکی از مهمترین جزایر اطراف جزیره کیش که از قابلیت زیادی برای گردشگری برخوردار است، جزیره هندورابی است.
به گفته مهاجری نژاد، جزیره هندواربی با سرزمین اصلی هفت کیلومتر و با جزیره کیش 26 کیلومتر فاصله دارد؛ بنابراین می توان با طی کردن مدت زمان اندکی از طریق شناورها به این جزیره سفر کرد. توسعه گردشگری در جزایر خلیج فارس، نیازمند برنامه ریزیهای دقیق و تهیه پکیج های سرمایه گذاری مشخص است.
این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری یادآور شد: در صورت تهیه پیکج های سرمایه گذاری می توان در جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ایجاد امکانات و تاسیسات گردشگری متناسب با نیاز هر جزیره موفق عمل کرد.
به گفته وی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز در زمینه ارائه تسهیلات بانکی و نیز صدور مجوزهای لازم نهایت همکاری را با سرمایه گذاران بخش خصوصی خواهد داشت.
وی اظهار داشت: رونق گردشگری در جزایر خلیج فارس علاوه بر توسعه گردشگری داخلی، رونق گردشگری خارجی را نیز به ویژه با جذب گردشگران کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به همراه خواهد داشت.
مهاجری نژاد ابراز امیدواری کرد: در آینده ای نه چندان شاهد رونق توریسم دریایی در آبهای خلیج فارس از طریق ایجاد امکانات گردشگری و حضور گردشگران در جزایر خلیج فارس باشیم.
مدیر کل برنامه ریزی و حمایت از توسعه گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تاکید کرد: فراهم کردن حضور طبیعت گردان در جزایر خلیج فارس به منظور حفاظت از محیط زیست این مناطق در اولویت قرار دارد.