src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/b5b53b02-a5a2-4423-8afe-e960cb9f4302_260_199.jpg' class='img_convert' title='کشف کالاهای قاچاق به ارزش980میلیارد ریال در بوشهر' alt='کشف کالاهای قاچاق به ارزش980میلیارد ریال در بوشهر'>
به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، سردار قلندر لشکری در جمع خبرنگاران از تشدید برخورد با قاچاقچیان در آبهای استان بوشهر خبرداد و اظهار داشت: تیمهای عملیاتی فرماندهی دریابانی استان بوشهر با گشتهای شبانهروزی در آبهای خلیج فارس راههای انتقال کالاهای قاچاق را مسدود کردهاند.
وی از کشف محموله بزرگ قاچاق در آبهای کنگان خبرداد و گفت: دو محموله کالای قاچاق به ارزش 360 میلیارد ریال در آبهای کنگان کشف و ضبط شد.
فرمانده دریابانی استان بوشهر تصریح کرد: ماموران این فرماندهی با توقیف دو فروند لنج تجاری در آبهای خلیج فارس چهار میلیون نخ سیگار و کالاهای ضد فرهنگی کشف کردند.
لشکری از اجرای مقابله با سارقان در آبهای دیر خبرداد و افزود: یک فروند لنج تجاری که از دوبی به سمت گناوه در حرکت بود در 20 مایلی شهرستان دیر توسط سارقان مورد حمله قرار گرفت که با اقدامات عملیاتی متهمین دستگیر و کالاهای سرقتی شامل آدامس، ماشین لباسشویی و باطری کشف شد.
وی بیان کرد: در هر دو ماموریت علاوه بر توقیف دو شناور ودو دستگاه خودرو 9 نفر نیز دستگیر شدند.
وی گفت از ابتدای امسال تاکنون با اقدامات به موقع ماموران دریابانی استان انواع کالاهای قاچاق به ارزش 980 میلیارد ریال در آبهای خلیج فارس کشف و ضبط شده است.