۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸

به روز نبودن تجهیزات بندری؛ مشکل بنادر نوشهر

مدیرکل جدید بنادر و دریانوردی استان مازندران گفت: حریم دریا و مناطقی که غیرقانونی در بندر بوشهر تصرف و ساخت و ساز شده است باید آزادسازی شود.
نویسنده: سپیده یوسفی
کد خبر: ۶۵۶۳۶
src="/files/fa/news/.ir/Upload/Files/Thumbnails/0ae39470-315a-4c98-bcc2-b2e460a4cd1a_260_199.jpg' class='img_convert' title='به روز نبودن تجهیزات بندری؛ مشکل بنادر نوشهر' alt='به روز نبودن تجهیزات بندری؛ مشکل بنادر نوشهر'>به گزارش مانا، سیاوش رضوانی در مراسم معارفه خود در سالن اجتماعات منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر آزادسازی سواحل را امری مهم برشمرد و گفت: حریم دریا و مناطقی که غیرقانونی تصرف و ساخت و ساز شده است باید آزادسازی شود. 
وی با اشاره به گردشگری دریایی خاطر نشان کرد: آنچه که در شمال دیده نمی شود گردشگری دریایی است و باید به این مهم توجه اساسی شود.
مدیرکل جدید بنادر و دریانوردی استان مازندران افزود: بندر نوشهر برای اینکه فعال شود به تیم بندری فعال نیاز دارد و باید همه اهداف و برنامه ها منسجم باشد و رفع گره های موجود در بندر نوشهر نیاز به همراهی و حمایت بیشتری دارد.
رضوانی تأمین اراضی پشتیبانی و پسکرانه مورد نیاز بندر نوشهر را از دغدغه های اصلی خود بیان کرد و گفت: اگر مشکل پسکرانه بندر نوشهر رفع نشود نمی توان به اهداف دست یابیم.
مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران فرسودگی تجهیزات را از دیگر مشکلات بیان کرد و گفت: نوسازی اسکله و هموارسازی ورودی اسکله ها باید مدنظر قرار گیرد. همچنین فعال کردن صادرات و ترانزیت را از دیگر برنامه ها در بندر نوشهر برشمرد.
ارسال نظرات
آخرین اخبار